Sport

Dennis Man, un nou moment de magie. Românul a fost decisiv în meciul câștigat dramatic de Parma 4-3 cu Como. Foto

Dennis Man își continuă seria evoluțiilor impresionante la Parma. Internaționalul român a fost încă o dată decisiv în victoria echipei sale, într-un meci cu accente dramatice.
06.04.2022 | 17:58
Dennis Man un nou moment de magie Romanul a fost decisiv in meciul castigat dramatic de Parma 43 cu Como Foto
Dennis Man a făcut fericit un fan român după victoria Parmei, scor 4-3 cu Como. Sursa foto Twitter
ADVERTISEMENT

Parma, cu Dennis Man între protagoniști, atacă accederea în faza play-off a eșalonului secund din campionatul Italiei. ”Cruciații” au câștigat cu 4-3 meciul cu Como, revenind de la 1-2.

Pasa lui Dennis Man a dat drumul nebuniei de pe ”Ennio Tardini”

Parma, cu Dennis Man titular, a întâlnit Como, într-un meci din cadrul etapei a 33-a din Serie B. Cele două echipe încearcă pe ultima sută de metri să prindă un loc în barajul pentru promovare în Serie A.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost unul dintre cei mai activi jucători ai Parmei, în prima repriză. Acțiunile lui au destabilizat apărarea adversă, iar în minutul 31 a oferit o pasă decisivă pentru Franco Vazquez.

Argentinianul, care este și golgheterul echipei, a reluat în plasă, deschizând scorul și declanșând nebunia pe ”Ennio Tardini”.

ADVERTISEMENT

”Magia lui Dennis! Man driblează câțiva adversari și îi pasează lui Bernabe care șutează la poartă. Va fi corner”, au scris administratorii contului de Twitter al parmegianilor, după una dintre acțiunile lui Dennis Man.

În ciuda evoluției excelente a internaționalului român, lăudat și de jurnaliștii italieni, în repriza a doua oaspeții aveau să întoarcă rezultatul prin dubla lui Gilozzi (min. 61 și 68).

ADVERTISEMENT

Parma a egalat la 2 în minutul 77, prin Bernabe, și a trecut în avantaj în minutul 81 după reușita aceluiași jucător. Patru minute mai târziu a înscris și Tutino, dar finalul de meci nu a fost deloc liniștit. Gillozi a reușit tripla pentru Como, în primul minut adițional.

Dennis Man a evoluat 68 de minute pentru Parma în victoria cu Como. De altfel, fotbalistul ”tricolor” traversează o perioadă excelentă, după ce în prima parte a sezonului oficialii clubului luau în calcul chiar un împrumut al fotbalistului, din cauza evoluțiilor neconvingătoare.

ADVERTISEMENT

În acest sezon Man a adunat 24 de meciuri, numai în Serie B, pentru Parma și a marcat 3 goluri, contribuind decisiv la alte două. ”Cruciații” ocupă poziția a 10-a în clasament, cu 45 de puncte, la 6 lungimi de ultimul loc (8) care duce la barajul pentru promovare.

ADVERTISEMENT
Tags: