Fotbal intern

Dennis Man, urmărit la FCSB-Dinamo 3-3! Ce club l-a monitorizat la derby!

30.07.2018 | 10:33
Dennis Man urmarit la FCSBDinamo 33 Ce club la monitorizat la derby

Dennis Man, urmărit la FCSB-Dinamo 3-3. Mijlocaşul de 19 ani a fost titular în Derby de România, meci jucat în etapa a doua din Liga 1 Betano, şi a centrat la primul gol al meciului, marcat de Harlem Gnohere în minutul zece.

Meciul de pe Arena Naţională a prezentat interes pentru marile cluburi din Vestul Europei, iar scouterii mai multor formaţii au venit la FCSB-Dinamo 3-3. Conform gsp.ro, în tribune s-au aflat doi reprezentanţi ai lui Anderlecht, care au venit să-l urmărească pe Dennis Man. Hein Vanhaezebrouck, antrenorul belgienilor, este interesat de fotbalistul de 19 de ani şi vrea o analiză mai amănunţită a acestuia.

Dennis Man, urmărit la FCSB-Dinamo 3-3

Dennis Man, urmărit la FCSB-Dinamo 3-3. Fotbalistul de 19 ani este unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, iar în primăvară a anunţat că jucătorul adus de la UTA Arad nu este de vânzare. “El e deja jucător consacrat. Nu discut despre Man pentru că nu e de vânzare”, declara patronul vicecampioanei României.

Gigi Becali l-a transferat pe Dennis Man de la UTA Arad în septembrie 2016, după ce a plătit 400.000 de euro în schimbul fotbalistului de 19 ani. Patronul FCSB a apreciat prestaţiile jucătorului şi i-a mărit salariul la mijlocul sezonului trecut, când şi clauza de reziliere a crescut de la 70 de milioane de euro la 100 de milioane de euro. “Atunci avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro”, a susţinut Gigi Becali.

Dennis Man a fost monitorizat în Derby de România, iar cota lui este în creştere

Dennis Man a jucat 59 de meciuri pentru FCSB, timp în care a marcat 14 goluri. Fotbalistul a devenit titular după ce Nicolae Dică a fost numit pe banca tehnică a vicecampioanei României, iar cota mijlocaşului a crescut în ultima perioadă. Astfel, Dennis Man costă de aproximativ patru ori mai mult acum! Internaţionalul român era cotat în urmă cu un an la 600.000 de euro, iar acum valorează 2,2 milioane de euro. Fotbalistul de 19 ani a debutat pentru echipa naţională a României în victoria cu Suedia, scor 1-0, din luna martie. Mijlocaşul ofensiv a mai bifat 26 de minute şi în amicalul România – Finlanda 2-0. În actualul sezon, Dennis Man a reuşit să marcheze un gol în meciul Rudar Velenje – FCSB 0-2, partidă care s-a disputat în turul doi preliminar din Europa League.

Anderlecht, afaceri cu FCSB în ultimii ani

Anderlecht a mai transferat în ultimii ani doi fotbalişti de la FCSB. Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu au ajuns în vara anului 2016 la formaţia belgiană, ultimul fiind încă sub contract cu echipa de pe stadionul “Constant Vanden Stock”. Mijlocaşul de 29 de ani este împrumutat până la finalul sezonului la Sparta Praga. Anderlecht a plătit trei milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Chipciu, în timp ce Nicuşor Stanciu a fost achiziţionat în schimbul a 8,2 milioane de euro.

Dennis Man, urmărit la FCSB-Dinamo 3-3
Dennis Man, urmărit la FCSB-Dinamo 3-3