Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dennis Man, veste mare înainte de meciul România – Olanda: ”A semnat până în 2027”

Dennis Man se pregătește de partida România - Olanda, însă din Italia a venit o veste extrem de importantă privind viitorul său.
02.07.2024 | 20:32
Dennis Man veste mare inainte de meciul Romania  Olanda A semnat pana in 2027
Dennis Man se pregătește de partida România - Olanda, însă din Italia a venit o veste extrem de importantă privind viitorul său. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Internaționalul român mai are un singur an de contract cu nou promovata Parma, iar impresarul Giovanni Becali a vorbit la FANATIK EURO despre faptul că este aproape de prelungirea înțelegerii.

Dennis Man, acord de prelungire a contractului cu Parma

La o săptămână după acel moment, presa din Italia a venit cu anunțul că Dennis Man și-a dat acordul pentru a continua la Parma. Vestea a apărut cu câteva ore înaintea întâlnirii România – Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Conform parmalive.it, internaționalul român a acceptat propunerea de reînnoire a contractului cu Parma până în 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Salariul lui Man se va dubla, astfel că el va câștiga 2 milioane de euro pe an.

Jurnaliștii italieni sunt de părere că anunțul oficial va fi făcut marți seară, 2 iulie, după încheierea meciului pe care naționala României îl are cu Olanda la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

”Cifrele lui Man de anul trecut și faptul că are o tot mai mare importanță în tactica echipei l-au convins pe patronul Krause și pe cei din conducere să facă un efort important pentru a-i oferi jucătorului român un contract satisfăcător”, a scris sursa citată.

Man e titular în România – Olanda

În ultima zi a lunii trecute, Parma a oficializat prelungirea contractului cu celălalt jucător român din lot, Valentin Mihăilă. Din informațiile FANATIK, Mihăilă a semnat pe 2 ani cu drept de prelungire pe încă unul și a primit o creștere salarială de 40% față de contractul precedent, urmând să încaseze 1.000.000 de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Discuțiile în ceea ce l-au privit pe Dennis Man au fost de mai lungă durată, deoarece jucătorul a fost mult timp în atenția celor de la Borussia Dortmund, iar în ultima clipă și-a manifestat interesul și AC Milan, așa cum s-a discutat la FANATIK EURO.

Dennis Man este titular în echipa națională a României pentru partida cu Olanda, programat de la ora 19:00 în optimile de finală de la EURO 2024, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Extrema dreaptă de la Parma este un jucător dinamic, iar jurnaliștii olandezi cred că reprezintă cel mai mare pericol pentru formația lui Ronald Koeman și sunt convinși că îi va pune probleme lui Nathan Ake.

ADVERTISEMENT
2,02 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: sub 2,5” în partida România - Olanda de la EURO 2024