Fotbal intern

Dennis Man vorbește despre transferul de la FCSB! ”Sunt fericit că se interesează de mine”

18.12.2018 | 19:51
Dennis Man vorbeste despre transferul de la FCSB Sunt fericit ca se intereseaza de mine

Fotbalistul Dennis Man a declarat că nu vrea să se transfere de la FCSB în această iarnă, dar este fericit că jocul său a suscitat interesul mai multor cluburi din Europa. Internaționalul român și-a stabilit obiectivul pentru acest sezon al Ligii 1 Betano: câștigarea titlului cu formația pregătită de Nicolae Dică.

”Sunt fericit că se vorbește despre mine, dar important este să rămân concentrat pe ce am de făcut. Dacă îmi voi face treaba cât mai bine, atunci probabil va veni și un transfer. Dar, dorința mea cea mai mare pentru anul viitor, 2019, este aceea de a câștiga campionatul cu Steaua”, a spus fotbalistul, conform digisport.ro.

Bucurie stelista la golul lui Dennis Man in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 2 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Bucurie stelista la golul lui Dennis Man in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti,

Dennis Man, despre transferul de la FCSB: “Dacă joc bine, vine şi un transfer!”

Dennis Man vorbește despre transferul de la FCSB: ”Sunt fericit că se vorbește despre mine, dar important este să rămân concentrat pe ce am de făcut. Dacă-mi voi face treaba cât mai bine, atunci probabil va veni și un transfer. Dar, dorința mea cea mai mare pentru anul viitor, 2019, este aceea de a câștiga campionatul cu Steaua”, a mai spus Man.

Dennis Man este principalul produs de export pentru FCSB. Patronul îşi pune mari speranţe în atacant şi spune că va deveni cu siguranţă cel mai scump transfer din istoria Ligii 1: “Am primit ofertă de la un impresar, acum patru ore. Mi-a zis «primești banii pe loc, imediat, 13 milioane pe Man». Am zis, «mulțumesc, nu!». Am zis că nu îl dau fără 30 de milioane de euro. Eu cred că voi lua 50. Dacă am o perlă, de ce să o vând ieftin?”, spunea Becali la începutul acestui an.

Impresarul Anamaria Prodan este de părere că suma maximă la care poate spera FCSB pentru Dennis Man este de 10-15 milioane de euro: “Părerea mea este că orice patron încearcă să le facă reclamă jucătorilor. În momentul în care patronul Stelei spune: “Îl vând pe Man cu 150 de milioane de euro”, atunci se vorbeşte în toată Europa. Nu cred că îl va vinde pe 150 de milioane, dar îl va vinde pe multe milioane. Eu am văzut asta în cazul lui Stanciu. Toată Europa ştia că Stanciu valorează 5 milioane, dar Gigi a zis că îl dă cu 7, apoi l-a vândut cu 10 milioane. Man cred că ar costa în momentul ăsta 10-15 milioane de euro. Cred că este cea mai mare sumă care poate lua pe un fotbalist român în acest moment”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

Tags: