Dennis Man vorbeşte pentru prima oară despre transferul la AS Roma

Eduard Popa   
in Stiri sportive
07/04/2018, 15:34
Dennis Man vorbeşte pentru prima oară despre transferul la AS Roma

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mijlocaşul FCSB a recunoscut însă că nu are de gând să meargă în străinătate şi preferă să ignore aceste zvonuri: “Vreau să-mi văd de treaba mea aici. Mai am contract încă 5 ani, mai am mult de muncit şi de jucat la Steaua ca să pot să acumulez experienţă şi să joc afară. Sunt conştient ce am de făcut şi că mai am mult de muncă. Las tot ce se scrie şi ce se vorbeşte deoparte. Mă concentrez zi de zi la antrenament şi când intru pe teren vreau să demonstrez că am valoare”, a declarat Dennis Man în cadrul unei conferinţe de presă.

“Sunt jucători foarte buni acolo, experimentaţi, cred că mi-ar fi greu să merg acolo şi să joc. E important să demonstrez aici că sunt un jucător valoros şi după vom vedea. Am auzit de interesul lor doar de prin presă”, a mai spus Man.

Ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man

Transferat în 2016, de la UTA, Dennis Man a devenit jucător de bază la FCSB în acest sezon, în care se numără printre golgheterii echipei. Fotbalistul are 8 goluri în Liga 1 şi 10 în toate competiţiile. Cotat de site-urile de specialitate la 1,2 milioane de euro, Man şi-a trecut în cont în actuala stagiune şi 8 pase decisive. Evoluţii sale ar fi atras atenţia celor de la AS Roma, care care ar fi făcut deja o ofertă de 10 milioane de euro pentru fotbalistul care tocmai ce a debutat la naţionala României.

Închide ×