Sport

Dennis Politic a semnat contractul! Anunțul oficial venit din Superliga: „Până în 2027”

Denis Politic a ajuns la o înțelegere cu oficialii lui Dinamo. Fotbalistul a semnat cu bucureștenii până în 2027 și și-a fixat un obiectiv măreț.
12.06.2024 | 11:11
Dennis Politic a semnat contractul Anuntul oficial venit din Superliga Pana in 2027
Dinamo a făcut anunțul mult așteptat! Politic și-a prelungit înțelegerea cu clubul până în 2027 Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a scăpat la limită de retrogradarea în liga a doua în acest sezon. “Câinii roșii” s-au salvat în barajul cu Csiksereda, iar acum oficialii clubului încearcă să întărească echipa pentru a nu se repeta scenariul în care Dinamo luptă până în ultima etapă pentru rămânerea în Superliga.

Dennis Politic a semnat cu Dinamo până în 2027

Până la oficializarea noilor transferuri, șefii echipei au ajuns la o înțelegere cu unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Dennis Politic și-a prelungit înțelegerea cu “câinii roșii” până în 2027. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a celor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”CONTRACT PÂNĂ ÎN 2027

Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, cu 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie. Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă”.

Politic

Dennis Politic a pus umărul serios la salvarea echipei de la retrogradare. Atacantul a înscris o dublă în meciul tur cu Csiksereda de la baraj. Și în sezonul regulat a fost un jucător extrem de important în echipa lui Kopic. Mulți oameni din fotbalul românesc au vorbit în termeni laudativi despre el, spunând că e cea mai bună mutare realizată de Dinamo în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Dennis Politic: ”Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul”

Fotbalistul a participat la reunirea lotului. Politic a declarat că își dorește ca Dinamo să reușească un sezon mai bun de Superliga, iar obiectivul său este ca echipa să prindă playoff-ul. El a declarat:

„Scurtă vacanță, dar benefică. Cred că după un sezon destul de dificil din punct de vedere fizic și mental chiar aveam nevoie. Mă bucur că, deși a fost scurtă, am reușit să plec și să mă relaxez un pic.

ADVERTISEMENT

Da, sunt aici, deci continui. Bineînțeles, sperăm ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel trecut și de astăzi începem din nou munca. Abia am ajuns, deocamdată nu am văzut fețe noi. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu colegii și să văd ceva băieți noi aici.

Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?”

ADVERTISEMENT