Fotbal international

Dennis Șerban dezvăluie situația dramatică din Spania: „Nu mai sunt locuri pentru depozitarea cadavrelor”

05.04.2020 | 19:27
Dennis Serban dezvaluie situatia dramatica din Spania Nu mai sunt locuri pentru depozitarea cadavrelor
ADVERTISEMENT

Dennis Șerban, fost atacant la Steaua, Valencia, Rapid sau Dinamo, se află în izolare în Spania și dezvăluie situația dramatică din Peninsulă, devenită zona de pe continent cel mai afectată de pandemia de coronavirus.

Dennis Șerban, dezvăluiri din Spania

Spania a ajuns, în ultimele zile, țara din Europa cel mai afectată de pandemia de coronavirus, cu aproximativ 125.000 de cazuri de infectare și peste 12.000 de morți.

ADVERTISEMENT

Din Valencia, Dennis Șerban, fost atacant cu 13 selecții la echipa națională și parte din echipa lui Dinamo care a câștigat ultimul titlu, în 2007, transmite că cea mai mare problemă a autorităților din Spania în această perioadă este lipsa spațiilor de depozitare a cadavrelor.

E foarte grav ce se petrece. E un dezastru. Mă uit pe geam, e pustiu, e ca în filmele alea în care vine apocalipsa, nu e nicio diferenţă. Trec doar maşinile de poliţie şi ambulanţele.

ADVERTISEMENT

În farmacii nu mai sunt ăști, dar poţi comanda online. Fii-mea a comandat zilele trecute, nu mi s-au părut scumpe, am plătit vreo 18 euro pe vreo 20 de măşti.

Problema lor e alta acum. Nu mai au locuri suficiente pentru depozitarea cadavrelor. Au făcut loc pe un stadion din Madrid, iar Palatul Patinoarului l-au transformat în morgă”, a declarat Dennis Șerban, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

„De când cu atâtea sute de morți, s-au speriat”

Fostul atacant de la Steaua, Dinamo și Rapid transmite că, la fel ca în România, cetățenii spanioli nu au conștientizat gravitatea situației cauzate de coronavirus, dar în ultimele săptămâni, când numărul deceselor a crescut dramatic, atitudinea s-a schimbat.

Au mai fost și aici grătare, acum două-trei săptămâni, dar a intrat în Poliția în ei și s-au potolit.

ADVERTISEMENT

Au şi ei uscăturile lor, dar acum, de când cu atâtea sute de morţi zilnic, cred că s-au şi speriat, au conştientizat pericolul şi stau în case”, a transmis Dennis Șerban.

  • 2.000.000 de euro a plătit Valencia în 1998 pentru transferul lui Dennis Șerban de la Steaua
ADVERTISEMENT