Fotbal intern

Denumirea noului stadion din Giulești: „Noi am propus Rapid Arena, iar complexul să rămână Valentin Stănescu”

08.05.2020 | 21:36
Denumirea noului stadion din Giulești: „Noi am propus Rapid Arena, iar complexul să rămână Valentin Stănescu”
Ministrul Dezvoltării, anunț despre stadionul Rapid. Sursă foto: liga2.prosport.ro
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a vorbit despre denumirea noului stadion din Giulești și a mărturisit că acesta va purta numele de „Rapid Arena”, iar complexul se va numi tot „Valentin Stănescu”.

Denumirea noului stadion al Rapidului

Ovidiu Burcă a vorbit despre denumirea noului stadion al Rapidului: Clubul Rapid a făcut încă de la sfârșitul anului trecut o adresă către CS Rapid pentru schimbarea denumirii stadionului.

ADVERTISEMENT

Noi am propus ca stadionul să se numească Rapid Arena, iar complexul să rămână Valentin Stănescu. Lojele, sectoarele, tribunele și peluzele vor avea numele unor glorii giuleștene”.

„Am primit un răspuns afirmativ din partea Clubului Sportiv, deci noul stadion se va numi Rapid Arena, în interiorul complexului Valentin Stănescu”, a continuat președintele Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Am facut lucrul ăsta tocmai pentru că n-am vrut să nedreptățim o glorie în detrimentul alteia. Rapid trebuie să fie mai presus de orice și de oricine. Am vrut să fim echitabili față de toți. Peluza Dan Coe va fi peluza unde va sta galeria”, a mai spus Ovidiu Burcă la DigiSport.

„Am ajuns la un numitor comun în ceea ce privește muzeul”

Ovidiu Burcă a continuat și a vorbit și despre ce se va întâmpla cu muzeul clubului, dar și despre un fan-zone destinat suporterilor și vizitatorilor noii arene:

„Am ajuns la un numitor comun în ceea ce priveste muzeul. Va fi, de fapt, un traseu cronologic. Vom avea un coridor al timpului, din care se va ajunge la partea de muzeu propriu-zisa, apoi la vestiare si la fan shop”.

ADVERTISEMENT

„Noi l-am gandit ca un traseu in care sa se deruleze, pe ani, tot ce s-a intamplat de la înființare pana acum. Se lucreaza la acest traseu, vrem ca stadionul sa aiba identitate”, a mai spus președintele Rapidului.

  • 40 de ani a împlinit Ovidiu Burcă pe 16 martie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri