Sporturi

Deontay Wilder a cheltuit 37.000 de euro pentru o mască, special pentru meciul cu Tyson Fury!

22.02.2020 | 15:33
Deontay Wilder a cheltuit 37000 de euro pentru o masca special pentru meciul cu Tyson Fury
Deontay Wilder a cheltuit 37.000 de euro pentru o mască, special pentru meciul cu Tyson Fury!
ADVERTISEMENT

Meciul anului la categoria grea din box dintre Deontay Wilder și Tyson Fury va avea parte de un moment inedit în momentul în care boxerii vor intra în ring.

Conform presei din SUA, Deontay a cheltuit 31.000 de lire sterline (aproximativ 37.000 de euro) pe o mască specială creată pentru luna de istorie afro-americană, sau „luna istoriei negre”.

ADVERTISEMENT

Deontay Wilder va intra în ring cu o mască de 37.000 de euro

Deontay Wilder, campionul en titre la categoria grea în box, și-a obișnut fanii cu măștile pe care le poartă înainte de meciuri.

Într-un interviu acordat TMZ, Deontay a mărturisit că de această dată își va onora străbunii africani cu prijelul meciului contra lui Tyson Fury.

ADVERTISEMENT

Dumnezeule! Va fi grozav. Veniți la meci. Chiar mi-am făcut o promisiune cândva, că voi oferi mereu fanilor ceva care să le aducă aminte de mine. Nu vorbesc doar despre knockout-uri, eu îmi doresc să mă exprim când intru și când ies din ring.

Pe lângă muzica din fundal, voi aduce un tribut acelor bărbați și femei care ne-au netezit calea, mai ales că e Black History Month. Când cheltui bani pe costume, chiar dacă vorbim de 40.000 de dolari, știu ca acești bani se vor transforma în milioane.

ADVERTISEMENT

Se vor face 10 milioane, 40 de milioane pe când voi fi terminat, pentru toate lucrurile pe care le-am făcut în box”, a declarat Deontay.

Deontay Wilder, boxerul mascat
Nimeni nu știe cu ce mască va impresiona Deontay de data aceasta. Foto: Facebook

Luna istoriei negre, un eveniment special pentru Deontay

Black History Month”, tradus cuvânt cu cuvânt luna istoriei negre sau luna de istorie afro-ameriană, este un eveniment anual originar din Statele Unite ale Americii. Este recunoscut oficial în SUA și Canada și, mai nou, este îmbrățișat și în Irlanda, Olanda și Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Luna istoriei negre este modul comunității africane din Diaspora să își sărbătorească cultura, valorile și personalitățile marcante din istorie.

Meciul dintre Deontay Wilder și Tyson Furyse va disputa duminică dimineață de la ora 6:30, ora României, în MGM Grand Garden Arena, Las Vegas.

  • 30 de milioane de dolari a câștigat Deontay Wilder în cariera sa

 

ADVERTISEMENT