Fotbal international

Depistat POZITIV la Rio, Sîncrăian a primit o suspendare de 8 ani!

UPDATE, 13:36. După ce a pierdut medalia de bronz cucerită la Olimpiada de la Rio, George Sîncrăian a mai primit o lovitură imensă. Mai exact, a fost suspendat de IWF opt ani din toate...
26.04.2017 | 13:30
Depistat POZITIV la Rio, Sîncrăian a primit o suspendare de 8 ani!

UPDATE, 13:36. După ce a pierdut medalia de bronz cucerită la Olimpiada de la Rio, George Sîncrăian a mai primit o lovitură imensă. Mai exact, a fost suspendat de IWF opt ani din toate competiţiile pentru că s-a dopat cu testosteron.

UPDATE, ora 17:45. În momentul de faţă Federaţia Internaţională de Haltere îl judecă pe George Sîncrăian. Este posibil ca românul să piardă medalia de bronz cîştigată la Olimpiada de la Rio. Au mai fost prinşi dopaţi încă trei sportivi, aceştia pierzînd deja medalia luată în Brazilia.

766930-clipboard01

UPDATE, ora 11:33 / George Sîncrăian a avut prima reacţie după ce a fost depistat pozitiv. Halterofilul spune că nu a folosit nici o substanţă interzisă: 

“Nu am luat nimic, nu mă simt vinovat. Au fost vitamine şi totul supravegheat medical. Nu mă pricep la astfel de substanţe, cu epitestosteron. Sînt cam şocat şi aştept un răspuns oficial, mai ales că se testează şi proba B acum”, a spus Sincraian pentru News.ro.


George Sîncrăian a adus României o medalie de bronz la Olimpiada de la Rio. Sportivul s-a clasat pe locul al treilea la haltere, categoria 85 de kilograme. 

Sîncrăian nu a avut prea mult timp să se bucure de performanţa sa, întrucît organizatorii i-au retras medalia, fiind depistat pozitiv! Nu este pentru prima oară cînd sportivul încearcă să trişeze. Acesta a fost suspendat timp de doi ani din cauza dopajului.

100.000 de euro este amenda pe care o riscă să o plătească COSR din cauza lui Sîncrăian.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri