Pariuri sportive

VIDEO / Le-au tras BASCA pe cap campionilor Europei!

UPDATE / Real Madrid a pierdut surprinzător meciul cu Real Sociedad, scor 2-4, după ce în minutul 11 galacticii conduceau cu 2-0!...
01.09.2014 | 00:01
VIDEO  Leau tras BASCA pe cap campionilor Europei
ADVERTISEMENT

UPDATE / Real Madrid a pierdut surprinzător meciul cu Real Sociedad, scor 2-4, după ce în minutul 11 galacticii conduceau cu 2-0!

Sergio Ramos a deschis scorul după doar 5 minucte, iar Gareth Bale a dublat diferenţa şase minute mai tîrziu. De aici a existat o singură echipă, cea a bascilor, aceştia reuşind să întoarcă partidă după golurile înscrise de Martinez, Zurutuza (de două ori) şi Vela.

ADVERTISEMENT

GOLURILE REALULUI

Loading the player…
Loading the player…

VEZI TOATE GOLURILE PARTIDEI

UPDATE / FC Barcelona a cîştigat cu greu meciul de la Villarreal, scor 1-0, printr-un gol marcat de Sandro în minutul 82, după o minge respinsă în faţă de Asenjo la şutul lui Messi.

Barcelona are deja două victorii din două în Primera Division, fără să primească nici un gol. 

ADVERTISEMENT

VIDEO

Loading the player…

UPDATE / Echipele de start la Villarreal – Barcelona

barce

Etapa a doua din Primera Division le aduce adversari mult mai grei celor de la Barcelona şi Real, în comparaţie cu ce au avut în prima rundă.

După ce catalanii au cîştigat cu 3-0 duelul cu Elche din prima rundă şi galacticii cu 2-0 partida cu cei de la Cordoba, în această rundă ambele echipe joacă în deplasare. Barcelona se duce la Villarreal şi Real la Sociedad. Partidele încep la orele 20:00, respectiv 22:00.

ADVERTISEMENT

VILLARREAL – BARCELONA

În mod normal, Barcelona n-ar fi trebuit să aibă o cotă mai mare de 1,30 într-o deplasare la Villarreal. De data aceasta are 1,60 la victorie! La prima vedere, multă lume ar spune că bookmakerii au făcut o greşeală. Nu este deloc aşa! Barcelona are o mulţime de probleme în ceea ce priveşte jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Luis Enrique nu va conta pe 6 oameni, toţi titulari incontestabili:  Marc-André ter Stegen, Pique, Vermaelen, Suarez, Mascherano şi Neymar. Argentinianul şi uruguayanul sînt suspendaţi, primul din cauza unui roşu încasat în meciul cu Elche, iar al doilea pentru muşcătura aplicată lui Chiellini la Cupa Mondială. Ceilalţi sînt accidentaţi şi mai au nevoie de ceva timp pînă să revină pe teren. În aceste condiţii, casele de pariuri au mărit cota pentru victoria catalanilor. Nu vă recomandăm să mergeţi pe succesul Barcelonei, pare un chilipir, însă este un pariu foarte periculos. Cel mai bine ar fi să pariem pe numărul de goluri.

Echipele probabile:

 

 

REAL SOCIEDAD – REAL MADRID

Cel mai important transfer realizat de echipa din San Sebastian în acest sezon, finlandezul Alfred Finnbogason, nu poate fi folosit din cauza unei accidentări. Chiar dacă a cîştigat cu 2-0 împotriva nou-promovatei Cordoba, Real Madrid n-a impresionat, în ciuda celor 120 de milioane de euro investite în transferuri

ADVERTISEMENT

29 de goluri s-au marcat  în ultimele 5 meciuri directe. Asta înseamnă o medie de 5,8 goluri pe meci! Real Madrid nu va putea conta pe Jese, accidentat. 8 şuturi pe poartă a trimis Real Madrid în meciul cu Cordoba din prima etapă.

Echipele probabile:

sociedad real

ADVERTISEMENT
Tags: