News
notix pixel id

ARESTAREA unui deputat UDMR, APROBATĂ de plen

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri arestarea preventiva a deputatului UDMR Marko Attila acuzat de DNA de abuz in serviciu in dosarul fostei sefe DIICOT ALina Bica. ...
03.12.2014 | 13:49
ARESTAREA unui deputat UDMR, APROBATĂ de plen

Camera Deputatilor a incuviintat miercuri arestarea preventiva a deputatului UDMR Marko Attila acuzat de DNA de abuz in serviciu in dosarul fostei sefe DIICOT ALina Bica.

Ieri in Comisia Juridica nu s-a intrunit insa numarul necesar de voturi pentru a da un aviz pozitiv cererii de arestare preventiva.

Decizia a fost luata cu 171 voturi pentru, 108 impotriva si 3 nule.

El facea parte in 2011 din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP. El ar fi aprobat astfel alaturi de ceilalti mebrii ai comisiei, in mod abuziv un raport de evaluare a unui teren de 13 ha despre care ar fi stiut ca este supraevaluat. Astfel prejudiciul in dosar se ridica la peste 62 de milioane de euro, in urma despagubirilor acordate de ANRP in baza raportului supraevaluat.

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor are deja o condamnare definitiva la trei ani de închisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzat tot de abuz în serviciu privind restituirea unor imobile.

sursa: stiripesurse.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri