News

Deputații PSD care au făcut scandal la șaormărie, suprinși de camerele de supraveghere. Dialog halucinant: „Băi Mustafa, băi panaramă”. Video

07.07.2020 | 19:07
Deputatii PSD care au facut scandal la saormarie suprinsi de camerele de supraveghere Dialog halucinant Bai Mustafa bai panarama Video
ADVERTISEMENT

Imagini surprinse de camerele de supraveghere cu scandalul provocat de deputații PSD la șaormărie au fost făcute publice.

În consecință, politicienii s-au ales cu o nouă amendă, fiind confruntați cu dovezi clare că au încălcat legea.

ADVERTISEMENT

Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă s-au certat cu polițiștii pentru că ar fi refuzat să poarte măști în interiorul șaormăriei.

Deputații PSD care au făcut scandal la șaormărie, suprinși de camerele de supraveghere

UPDATE, 7 iulie, ora 19:09 / Digi 24 a făcut rost de înregistrarea audio a momentului în care cei doi deputați intră în șaormerie, dialogul fiind cu adevărat șocant.

ADVERTISEMENT

Cu toate că au negat că au făcut scandal, imaginile video și audio sunt grăitoare și îi descalifică pe Solomon și Stativă.

Pe imagini se poate vedea cum bărbații intră în fast-food, după care sunt rugați de către vânzător să poarte mască. Solomon devine recalcitrant și se adresează vânzătorului de etnie turcă cu apelativul „Mustafa”.

ADVERTISEMENT

„Băi Mustafa ești în România aicea. Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! Băi, panaramă!”, și-a început Solomon monologul grotesc.

După ce apar polițiștii, Solomon continuă să fie războinic. „Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da?”, le-a reproșat Solomon oamenilo rlegii.

ADVERTISEMENT

„Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?. Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”, și-a continuat politicianul discursul plin de ură la adresa vânzătorului turc.

UPDATE, 7 iulie, ora 19:06 / Potrivit News.ro, cei doi politicieni ar fi fost amendați cu 6.600 lei fiecare, adunând cele două amenzi primite în cursul a 24 de ore. 

Au fost amendați pentru cuvintele grele pe care le-au adresat oamenilor legii, însă după ce au apărut imaginile video s-au ales cu amendă și pentru că nu au purtat mască.

Potrivit Digi 24, polițiștii au decis să-i amendeze pe cei doi bărbați cu 4.000 de lei după ce au văzut pe camerele de supraveghere că nu purtau mască de protecție în interior.

În imagini se poate vedea cum deputații nu aveau mască, dar s-au „echipat” subit după ce au ajuns la fața locului polițiștii. Politicienii s-au apărat și susțin că au fost victimele unui „abuz”.

În ciuda evidenței, liderul PSD Marcel Ciolacu nu crede în varianta Poliției în scandalul în care au fost implicați deputații Stativă și Solomon.

Ciolacu a reacționat după ce deputații PSD au fost acuzați că au făcut scandal într-o șaormărie din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Ciolacu a explicat că vrea să „afle adevărul”, cu toate că Poliția a emis un comunicat în care explica cu lux de amănunte cele întâmplate.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE SURPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

„În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, este comunicatul Poliției pe care Marcel Ciolacu nu-l ia în serios momentan, conform Digi 24.

Potrivit surselor G4Media.ro, deputații PSD i-au amenințat pe polițiștii care i-au amendat. „Nu vă meritați hainele”, „Nu vă cunoașteți locul în ierarhie” sau „Eu vă plătesc salariile” sunt doar câteva dintre presupusele declarații făcute de politicieni atunci când au fost amendați.

Adrian Solomon, președinte al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, ar fi un apropiat al lui Marcel Ciolacu și a negat informațiile apărute în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT