News

Deputatul Mihai Ioan Lasca, condamnat la 2 ani de închisoare. L-a bătut pe partenerul fostei sale iubite. Video

Un fost deputat AUR a fost condamnat la 2 ani de închisoare. L-a bătut în trafic pe partenerul fostei sale iubite.
02.06.2021 | 19:43
Deputatul Mihai Ioan Lasca condamnat la 2 ani de inchisoare La batut pe partenerul fostei sale iubite Video
ADVERTISEMENT

Deputatul Mihai Ioan Lasca, intrat în Parlament de pe liste AUR, a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității sub acuzația de loviri și alte violențe.

Fostul deputat AUR a fost acuzat că, în vara lui 2019, a blocat în trafic un șofer pe care l-a bătut. Victima este partenerul fosei sale iubite, pe care parlamentarul l-a bătut în trafic în vara anului 2019.

ADVERTISEMENT

Pe 11 noiembrie 2020, Judecătoria Oradea l-a condamnat pe Ioan Mihai Lasca la 2 ani de închisoare cu suspendare, pedeapsă menținută azi de Curtea de Apel Oradea, conform Știri pe surse.

Mihai Ioan Lasca, condamnat la 2 ani de închisoare. Fostul deputat AUR a luat un om la bătaie în trafic

Lasca a intrat în Parlament pe listele AUR, iar din martie 2021 este deputat neafiliat. Are 41 de ani şi este la primul mandat de parlamentar.

ADVERTISEMENT

Ioan Mihai Lasca este acuzat că, pe 24 august 2019, pe DN79 Oradea – Salonta a blocat o mașină după care l-a luat la bătaie pe cel aflat la volan.

Incidentul a fost înregistrat de un alt conducător auto, iar imaginile au fost folosite ca probă în procesul de loviri și alte violențe deschis de victimă împotriva lui Lasca.

ADVERTISEMENT

Prin sentința definitivă dată astăzi, Curtea de Apel Oradea a respins ca nefondat apelul lui Ioan Mihai Lasca și a menținut dispozițiile hotărârii date, în noiembrie 2020, de Judecătoria Oradea.

Mihai Ioan Lasca este implicat într-un alt dosar

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Oradea şi instrumentat de DIICOT Oradea, speţă care are ca obiect constituirea unui grup infracţional organizat.

ADVERTISEMENT

„Prin actul de sesizare s-a reţinut că începând cu anul 2012, membrii grupului infracţional au desfăşurat atât în România cât şi în state ale Uniunii Europene, respectiv Cehia, Olanda şi Germania, activităţi de skimming ( montarea aparaturii artizanale de copiere a datelor de identitate a card-urilor folosite la ATM-uri de clienţii diferitelor bănci din ţările mai sus menţionate),

precum şi activităţi de retrageri de numerar sau achiziţionări de bunuri de la societăţi comerciale prin folosirea de card-uri contrafăcute”, au notat procurorii anti-crimă organziată.

ADVERTISEMENT