Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa are Covid-19. „Sunt într-o situație anormală, dependent de oxigen”

Flaviu Popa   
în HotNews
01/12/2020, 08:24
Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa are Covid-19. „Sunt într-o situație anormală, dependent de oxigen”
Nicolae Bacalbașa a avut o remarcă nazistă la adresa unui coleg de la USR, Stelian Ion *foto: antena3.ro

Medicul Nicolae Bacalbașa s-a infectat cu Covid-19 și are nevoie de oxigen, o situație „absolut anormală”.

Medicul a transmis un mesaj, în direct, la România TV, anunțând că e „aproape imposibil” să te ferești de infecție.

Bacalbașa se trece astfel pe o listă lungă a politicienilor care au fost infectați cu noul coronavirus, semn că boala nu iartă pe nimeni, chiar și atunci când sunt respectate cu strictețe regulile de protecție sanitară.

Nicolae Bacalbașa s-a infectat cu noul coronavirus

Mă aflu într-o situație absolut anormală, dependent de oxigen. E foarte greu pe omul care-i animal social să-l faci să respecte distanțarea. N-ai ce face”, a explicat medicul, conform sursei citate.

De asemenea, Bacalbașa a lăsat să se înțeleagă că a făcut o formă mai urâtă de boală, din cauza stării sale generale de sănătate.

„În viață, din păcate, te pui în fața unor situații, din care esențial este să supraviețuiești. E aproape imposibil să te ferești, sigur că da, asta este. Dar din păcate unii facem forme mai urâte. În funcție de genele tale, de starea de sănătate anterioară”, a completat Bacalbașa.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa este un personaj extrem de controversat în Parlament. În trecut, acesta i s-a adresat unui coleg cu apelativul „untermench”, termen folosit de naziști pentru „sub-oameni”.

Mai mult, în 2018, protestatarii l-au bruscat pe Bacalbașa și a fost nevoie de intervenția Jandarmeriei ca lucrurile să nu escaladeze. În ultimii ani, Bacalbașa a fost protagonistul unor scene demne de Caragiale în Parlament, la fel cum este schimbul de replici cu PNL-istul Florin Roman.

Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit, nu știu, dar după discursul său pot să spun, ca medic, cu toată responsabilitatea, ca aceasta se numește din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeste mârlănie”, l-a atacat Bacalbașa pe Florin Roman în 2019.

Închide ×