Facebook

Deputatul UDMR Marko Attila şi-a dat DEMISIA din Parlament după ce DNA a cerut din nou ARESTAREA

Udemeristul Marko Attila a demisionat, miercuri, din Camera Deputaţilor, anunţă romaniatv.net. Deputatul, aflat la Budapesta, a trimis, prin fax, la Cameră, o cerere de mână, după ce DNA a...
02.04.2015 | 08:09
Deputatul UDMR Marko Attila şi-a dat DEMISIA din Parlament după ce DNA a cerut din nou ARESTAREA

Udemeristul Marko Attila a demisionat, miercuri, din Camera Deputaţilor, anunţă romaniatv.net. Deputatul, aflat la Budapesta, a trimis, prin fax, la Cameră, o cerere de mână, după ce DNA a cerut pentru a doua oară arestarea acestuia. Plenul urma să dezbată şi să voteze miercuri solicitarea DNA, însă şedinţa s-a amânat. Deputaţii nu au acceptat hârtia trimisă de deputat prin fax şi au solicitat originalul.

Deputatul UDMR Marko Attila şi-a dat demisia din Parlament, înainte ca plenul Camerei Deputaţilor să dezbată cea de a doua cerere privind încuviinţarea reţinerii şi arestării sale preventive.

“Azi am demisionat din functia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vieţii mele, să mă retrag de bunăvoie şi nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat întreaga viaţă”, a scris Marko Attila pe Facebook.

Demisia a fost trimisă la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor. Plenul Camerei Deputaţilor a decis însă că demisia nu este validă, deoarece a fost trimisă prin mail, ca o poză scanată, fără să aibă o semnătură electronică. Deputaţii au considerat că, în lipsa unei hârtii în original, această demisie nu poate fi citită în faţa plenului.

CITEŞTE MAI MULTE PE ROMANIATV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FACEBOOK
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri