Fotbal intern

Derapaj rasist al lui Gigi Becali? „Afro-francezul Gnohere e mai de caracter decât Albă ca Zăpada Popică”

10.06.2020 | 21:15
Derapaj rasist al lui Gigi Becali Afrofrancezul Gnohere e mai de caracter decat Alba ca Zapada Popica
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a reacționat prea bine la amenințările lui Adi Popa că-l va da în judecată pentru că l-a trimis în șomaj tehnic și a lansat o serie de acuzații la adresa acestuia, considerând că a câștigat foarte mulți bani la FCSB și nu a dat dovadă de caracter.

(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,15 este cota pentru ambele marchează. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali după ce Adi Popa l-a amenințat cu TAS: „Te-am făcut om, piticanie”

Invitat într-o emisiune la Digisport , patronul FCSB-ului a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK renegații Adi Popa, Bălgrădean și Stan au fost testați și băgați în cantonament la baza de la Berceni. Deși susține că cei trei nu mai au ce căuta la echipă, Gigi Becali a spus că au fost primiți la cantonament de președintele Valeriu Argăseală, dar că vor sta izolațit de restul echipei și se vor antrena separat cu un antrenor de la Academie.

După care a început o tiradă asupra lui Adi Popa, fiind supărat pe faptul că jucătorul și-a cerut drepturile financiare și îl amenință permanent cu judecata la TAS.

ADVERTISEMENT

„Ce mă tot ameninți tu pe mine că te duci la TAS? Plângăciosule care ești tu plângăcios. Te-am luat piticanie de la Chiajna și te-am făcut om, te-am făcut milionar și tu mă ameninți pe mine cu judecata?

„Te rugai de mine, te iau la Steaua înapoi, îți dau și bani la semnătură, acum după ce revii la Steaua a doua oară mă dai pe mine în judecată?! I-am zis, bă, vii gratis? Da, nea Gigi, vin gratis. N-a jucat nimic, a căzut pe acolo prin tușe, a alunecat. La revedere, mă.”

ADVERTISEMENT

Păi vreți să vă spun ceva? Gnohere e afro-american, dar este un băiat de mare caracter. Cum să-i zic lui Gnohere? Afro-francez? Ce, acum e discriminare? Afro-francezul de Gnohere e mai de caracter decât Albă ca Zăpada Popică. Gnohere mai avea de luat vreo 50.000 de euro, în vară trebuia să-i mai dau încă vreo 70-80.000, plus încă vreo 200.000 de euro salariul pe anul viitor. În total, vreo 300.000… Putea să-mi zică să-i dau și lui 100.000 dacă vreau să plece. Dar el nu a zis nimic și și-a văzut de treaba lui. Și pe Gnohere nu l-am făcut om, așa cum l-am făcut pe piticania asta de Adi Popa. Și Popică face scandal și mă tot amenință cu TAS pentru 20.000 de euro?” s-a dezlănțuit Gigi Becali la adresa lui Adi Popa.

„Ce bani să-ți dau dacă nu muncești? Dă coronavirusul în judecată și să te plătească el”

Patronul FCSB-ului a continuat spunând că pentru el nu contează moralitatea, ci doar legea. Iar dacă judecătorii vor decide că trebuie să-i dea bani lui Adi Popa se va conforma.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să funcționez după legile morale, ci după legile care sunt în țara asta. Nu i-am dat banii conform legilor civile românești, care mi-au dat dreptul să-l trimit în șomaj tehnic. Ce drepturi vrei dacă nu muncești? La mine dacă nu muncești nu iei bani! Du-te și dă coronavirusul în judecată și să îți dea bani coronavirusul!”

„Îți dai seama ce circ. Pentru 20.000 de euro, Popa s-a prezentat la Berceni și stă singur în cantonament. Bine, Vali Argăseală a greșit, putea să nu-i primească. Le spunea clar că programul pentru următoarele două săptămâni când le expiră contractul este că sunt liberi”, și-a continuat patronul FCSB-ului tirada.

„Patronul și-a schimbat mentalitatea. Vrea Cupa!”

Gigi Becali a vorbit și despre dubla confruntare cu Dinamo din semifinalele Cupei României, considerând că echipa sa este favorită clară.

„Îmi convine că jucăm cu Dinamo din două puncte de vedere. Primul, că joci cu Dinamo tur-retur. Și spun și de ce. Ai și eliminat-o din semifinale, plus că e mai la îndemână în două manșe cu ei. Așa, în finală era mai complicat cu Dinamo.

În 2016, ne-au eliminat în semifinale, dar nu mai este acel Dinamo de atunci. În plus, e alta concepția patronului de la FCSB acum. Pe vremea aia, patronul de la FCSB nu era interesat de Cupă. Și patronul de la FCSB băga rezervele și copiii în meciurilede Cupă. Acum, patronul de la FCSB și-a schimbat mentalitatea. Vrea Cupa!”,  a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT