Fotbal intern

Derapaj rasist la Universitatea Craiova – Viitorul. Oaspeții acuză: “Bancu i-a zis lui Bradley de Nooijer cioară împuțită”

Autor: Adrian Baciu | 30.09.2019 | 22:58
Derapaj rasist la Universitatea Craiova - Viitorul. Oaspeții acuză: “Bancu i-a zis lui Bradley de Nooijer cioară împuțită”
Derapaj rasist la Universitatea Craiova - Viitorul. Oaspeții acuză: “Bancu i-a zis lui Bradley de Nooijer cioară împuțită”. Sursa foto: sportpictures.eu

Universitatea Craiova a învins Viitorul Constanța, scor 3-1, în ultimul meci al etapei a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul duelului din Bănie, oaspeții au lansat acuzații extrem de grave la adresa căpitanului oltenilor, Nicușor Bancu, pe care îl acuză de rasism.

Derapaj rasist la Universitatea Craiova – Viitorul. Oaspeții acuză: “Bancu i-a zis lui Bradley de Nooijer cioară împuțită”

Imediat după meciul de pe ”Ion Oblemenco” jucătorii și antrenorul Viitorului au dezvăluit un episod incredibil petrecut la finalul primei reprize. La o altercație cu fundașul Viitorului, Bradley de Nooijer, căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, ar fi avut un derapaj rasist.

”Nu mă leg de arbitraj, dar nu se poate ca un căpitan de echipă să-i spună lui Bradley de Nooijer ”Cioară împuțită”, iar arbitrul de centru să nu vadă.”, a spus fundașul Viitorului, Bogdan Țîru.

Declarația lui Țîru a fost susținută de secundul Cătălin Anghel: ”Când voiam să intru în vestiar, am fost oprit de central și mi-a spus să nu mai ies că sunt eliminat pentru că aș fi adus injurii arbitrului de tușă, Șovre. Se înșeală amarnic. A fost o altercație. Nu se poate să faci ceea ce a făcut Bancu, să spui ”Du-te în … mă-tii de negru împuțit” I-am spus asistentului: Spune-i centralului ce s-a întâmplat”, a acuzat antrenorul Viitorului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!