Fotbal international

Derapaje rasiste oribile după Wolves – Manchester. Vedetele lui United, reacţii dure

20.08.2019 | 14:37
Derapaje rasiste oribile după Wolves - Manchester. Vedetele lui United, reacţii dure
Harry Maguire Manchester United

Harry Maguire și cu Marcus Rashford îi iau apărarea lui Paul Pogba care a primit jigniri rasiste pe rețelele de socializare după penalty-ul ratat luni seară. Mijlocașul francez a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 68 al meciului dintre Wolverhampton și Manchester United. Scorul final al confruntării a fost 1-1, United a deschis scorul prin Anthony Martial, iar „lupii” au egalat prin Ruben Neves.

Vedetele lui United au avut reacții dure la adresa fanilor rasiști care l-au jignit pe Pogba

Harry Maguire și Marcus Rashford au fost vehemenți la adresa fanilor rasiști care l-au jignit pe Twitter pe Paul Pogba în urma penalty-ului ratat. Marcus Rashford le-a transmis două mesaje pe rețelele de socializare suporterilor în care îi roagă să înceteze: „Manchester United este o familie mare. Paul Pogba face parte din această familie, iar jignirile voastre ne afectează și pe noi.” și „De-ajuns ! Aceste lucruri trebuie să se oprească”, a scris tânărul atacant.

Harry Maguire a avut un mesaj mai lung pentru suporterii lui United: „Dezgustător! Social Media trebuie să ia măsuri cu aceste lucruri… Toate conturile care sunt create, trebuie verificate cu un buletin sau cu permisul de conducere. Opriți acești troli patetici să-și facă multe conturi și să abuzeze oamenii.”

  • 26 de ani are Paul Pogba
  • 100.000.000 de euro este cota de piață a francezului, conform Transfermarkt

Manchester United încearcă să-i identifice pe agresori

Clubul celor trei fotbaliști a declarat că încearcă să identifice persoanele care i-au adus jigniri rasiste lui Paul Pogba și  să încerce să stopeze „fenomenul” pe internet: „Machester United are toleranță zero pentru aceste scandări. O să încercăm să-i identificăm pe cei implicați în incident și vrem ca toate companiile de Social Media să ne sprijine în demersul nostru”.

Suporterii lui Manchester United au fost extrem de nervoși după ratarea loviturii de la 11 metri de către Paul Pogba. Cu acel gol „diavolii roșii” ar fi trecut în avantaj și ar fi fost foarte aproape de a pleca cu toate cele 3 puncte din deplasarea de la Wolverhampton.

  • 4 puncte în primele două etape a acumulat Manchester United
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri