News

Derapajul lui Valer Dorneanu în ziua în care a plecat de la șefia CCR: ”Să mă pupe în fund presa”

În ziua în care a plecat oficial din funcția de președinte al Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu a fost înregistrat în care transmite un mesaj nu tocmai ortodox pentru presă.
11.06.2022 | 09:39
Derapajul lui Valer Dorneanu in ziua in care a plecat de la sefia CCR Sa ma pupe in fund presa
Cum a înjurat Valer Dorneanu un jurnalist în ziua în care a plecat de la șefia CCR: ”Să mă pupe în fund presa”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe 10 iunie, Valer Dorneanu şi-a încheiat mandatul de judecător al CCR. Acesta a mulțumit presei pentru modul obiectiv în care a prezentat activitatea instituției. În același timp, fără să știe că e înregistrat, a avut și un mesaj injurios către breasla jurnaliștilor.

Valer Dorneanu, laude și injurii la ”pachet” pentru presă

Președintele Curții Constituționale din ultimii 9 ani, Valer Dorneanu, alături de judecătorii Mona Pivniceru și Daniel Morar, și-au încheiat vineri mandatele la CCR.

ADVERTISEMENT

În locul lor vor fi instalați sâmbătă, printr-o ceremonie la Cotroceni, 3 noi membri ai Curții: controversatul procuror Bogdan Licu, senatoarea PNL Iulia Scântei și consilierul prezidențial Mihaela Ciochină.

În ultima zi petrecută în fruntea CCR, Valer Dorneanu a ținut să transmită un mesaj presei, în care îşi exprimă ”aprecierea pentru semnificativa contribuţie în prezentarea cu obiectivitate a activităţii Curţii Constituţionale, în comuna misiune de a informa corect şi cu celeritate societatea”.

ADVERTISEMENT

Laudele lui Dorneanu pentru jurnaliști nu s-au oprit aici. El a mai spus, citându-l pe Tudor Arghezi, că ”presa este un plămân prin care respiră o națiune”.

Ei bine, în aceeași zi cu laudele, același Valer Dorneanu a fost înregistrat de un jurnalist de la Libertatea când înjură aceeași breaslă pe care, voluntar, o lăuda.

ADVERTISEMENT

La doar o oră după cuvintele mari adresate presei, Dorneanu, aflat încă în sediul CCR, a sunat, din greșeală, un ziarist al publicației citate.  Acesta nu a realizat că la telefon se aude absolut tot ce discută cu angajații CCR.

Dorneanu a început să vorbească despre presă și nu în termenii laudativi de adineauri.

Valer Dorneanu, în ziua în care a plecat de la șefia CCR: ”Să mă pupe în fund presa”

Fostul șef al CCR a devenit extrem de iritat în momentul în care o angajată îi atrăgea atenția că trebuie să semneze niște documente.

ADVERTISEMENT

Vă semnez, să le ia naiba, vi le semnez aici, acum”, a spus Valer Dorneanu. Aceasta i-a răspuns: ”Nu aveți cum să le semnați acum”, explicându-i că de vină este ”sistemul”.

Din acel moment, Dorneanu a explodat. I-a spus femeii că nu mai are timp să aștepte pentru că trebuie să plece în țară. ”O lăsăm baltă, că altfel înnebunesc. N-am cum, măi! N-auzi că am probleme? Trebuie să merg la Târgu Mureș”, a spus Dorneanu.

Angajata nu s-a lăsat și i-a atras atenția că ar putea avea probleme cu presa, care l-ar putea lua la întrebări. Fostul șef al CCR a avut un mesaj tranșant: ”Să mă pupe, să mă pupe în fund presa, că am destule necazuri”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi