Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Derapajul sexist al lui Gigi Becali, taxat la Fanatik SuperLiga: „Dacă la tine în ogradă e diferență între sexe…”. Video exclusiv

Gigi Becali a fost pus la zid după derapajul la adresa arbitrei Ioana Demetrescu. La Fanatik SuperLiga s-a luat atitudine împotriva patronului FCSB.
11.05.2023 | 12:12
Derapajul sexist al lui Gigi Becali taxat la Fanatik SuperLiga Daca la tine in ograda e diferenta intre sexe Video exclusiv
Derapajul sexist al lui Gigi Becali, taxat la Fanatik SuperLiga Dacă la tine în ogradă e diferență între sexe.... Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lansat un atac misogin la adresa celei mai bune arbitre din România, Iuliana Demetrescu, iar declarațiile patronului FCSB au fost desființate la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, criticat pentru declarațiile sale iresponsabile la adresa Iulianei Demetrescu: „O remarcă deplasată”

Patronul FCSB a fost pus la punct de jurnalistul Dan Chilom, care i-a transmis un mesaj clar: „Îl știm pe Gigi Becali și aceste declarații ale lui. El suportă consecințele de fiecare dată, pentru că ceea ce crezi tu este în viața ta, familia ta, în ograda ta poți să faci anumite reguli dacă tu consideri că acolo e diferență între sexe, mai puțin unde există alte reguli la care trebuie să te supui.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

 

Este deplasată această remarcă a dânsului față de o arbitră care oricât de bine sau de rău ar fi arbitrat, a fost delegată la acea partidă. Nu știu neapărat dacă trebuie să încurajăm femeile să intre în arbitraj mai mult decât o fac deja, dar trebuie să încurajăm arbitrajul corect. 

Și până la urmă dacă te arbitrează o femeie trebuie să o respecți la fel de mult de parcă ar fi un arbitru foarte mare”, a mai completat același Dan Chilom, la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Ioana Cosma îl pune și ea la punct pe patronul FCSB: „Domnule Becali,dacă vă oprește în trafic un polițist sau o polițistă, are vreo legătură?!”

Ioana Cosma a intervenit de asemenea în acest subiect sensibil: „Domnule Becali, dacă vă oprește în trafic un polițist sau o polițistă, are vreo legătură?! Nu, e o prezență profesională! E o discuție arhaică asta!”.

Jurnalistul a revenit asupra subiectului și a mai punctat: „Și eu am întâlnit foarte multe femei arbitre. Cred că este un respect mai mare față de o doamnă. Am văzut atât de multe greșeli făcute de bărbați încât m-aș gândi de două-trei ori înainte să fac un reproș unei femei”.

ADVERTISEMENT

Se cere suspendarea lui Gigi Becali

Dan Chilom cere ca Becali să fie sancționat: „Iar faptul că îți permiți aceste declarații care fac înconjurul țării… Gigi Becali și-a asumat-o. Dacă ai trecut pe roșu, ai oprit în stația de tramvai, ți se ia permisul! Trebuie să decidă comisiile. N-aș duce discuția mai departe. Cine ar trebui să arbitreze? Femeile sau bărbații? Nu, cine arbitrează trebuie să o facă corect, fie că e femeie sau bărbat. Cine știe ce ne așteaptă peste vreo 10-20 de ani? Vreun robot sau altceva”.

Cristi Bivolaru a comentat și el pe scurt: „Eu cred că în momentul ăsta e un subiect de presă, mai ales în contextul ăsta al luptei pentru titlu. Misoginismul lui Gigi se încadrează în filosofia lui despre viață, nu e o noutate. Noi am avut un președinte de țară care a avut cel puțin o ieșire halucinantă. Așa că ce face Gigi se încadrează doar în ceea ce a spus de-a lungul anilor”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: