Sport
notix pixel id

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul Dinamo – FCSB. Când este programat meciul și cât costă tichetele

”Derby de România”, Dinamo – FCSB, se joacă la sfârșitul lunii ianuarie. Înfruntarea va fi găzduită de Arena Națională, iar roș-albii au scos deja la vânzare biletele.
15.01.2022 | 11:59
S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul Dinamo – FCSB. Când este programat meciul și cât costă tichetele
Fanii lui Dinamo la meci. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo și marea rivală FCSB se vor înfrunta pe 30 ianuarie, în cadrul etapei a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1, într-un nou episod din ”Derby de România”.

Indiferent de situația din clasament a celor două mari rivale, întâlnirea este, poate, cea mai așteptată de iubitorii fotbalului din țara noastră.

Prețuri pentru toate buzunarele

Oficialii din Ștefan cel Mare, în calitate de organizatori ai confruntării istorice, au anunțat că biletele pentru disputa din 30 ianuarie pot fi deja achiziționate.

ADVERTISEMENT

Fanii celor două echipe au la dispoziție aproximativ 16.000 de bilete. Din cauza restricțiilor medicale generate de răspândirea pandemiei de coronavirus, doar 30% din capacitatea Arenei Naționale va fi pusă la dispoziția suporterilor.

Cel mai ieftin bilet costă 25 de lei, iar cei mai înstăriți suporteri vor achita 200 de lei, pentru a urmări înfruntarea de la lojele Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

Deocamdată tichetele pot fi achiziționate doar online, pe platforma bilete.ro, partenerul oficial de tiketing al clubului Dinamo.

În săptămâna premergătoare marelui derby, organizatori evenimentului vor pune în vânzare și tichete în format fizic, la casele de bilete ale celui mai mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

Conform normelor sanitare în vigoare pe teritoriul României, la meci vor putea asista fanii vaccinați cu schema completă, trecuți prin boală în ultimele 6 luni sau care prezintă un test PCR negativ.

Cel mai disproporționat derby din istorie

Meciul Dinamo – FCSB se va disputa în condiții speciale, nu doar din cauza pandemiei de coronavirus, ci și din punct de vedere al situației sportive dintre cele două rivale istorice.

ADVERTISEMENT

Roș-albii vor începe partea a doua a sezonului de pe penultimul loc al clasamentului, iar roș-albaștrii de pe locul 2. Diferența de puncte este una uriașă – 35, în favoarea trupei lui Toni Petrea.

Dacă Dinamo are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, ar fi prima din istoria clubului, FCSB este în urmărirea campioanei ultimilor ani, CFR Cluj, care va începe sezonul de ”primăvară” având un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik