Fotbal intern

Derby de România în variantă feminină. Cele mai atrăgătoare partenere ale fotbaliștilor de la Dinamo și FCSB! Foto

10.02.2021 | 15:30
Derby de Romania in varianta feminina Cele mai atragatoare partenere ale fotbalistilor de la Dinamo si FCSB Foto
ADVERTISEMENT

Marele derby dintre Dinamo și FCSB se anunță a fi unul încins pe teren, acolo unde ”roș-albaștrii” pleacă favoriți, dar egalitatea domnește la capitolul partenere ale fotbaliștilor.

Duelul din optimile de finală ale Cupei României este unul dezechilibrat, ”câinii” continunând să treacă printr-o criză financiară uriașă, iar FCSB reuşind în urmă cu o săptămână să se impună în duelul din campionat.

ADVERTISEMENT

“Derby de România” din Cupa României se va desfășura într-o singură manșă pe terenul echipei mai slab clasate în stagiunea trecută. Astfel, meciul se joacă pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30.

Dinamo și FCSB, bătălie crâncenă la nivelul partenerelor fotbaliștilor

Chiar dacă pe teren FCSB pornește mare favorită, Dinamo răspunde pe măsură la capitolul partenere de fotbaliști. În aceste condiții, spectacolul frumuseților se anunță a fi unul extrem de palpitant, iar victoria va fi decisă doar de gusturile fiecăruia.

ADVERTISEMENT

Atunci când vine vorba despre femei frumoase ”câinii” încep ofensiva cu superba soție a lui Adam Nemec. Partenera atacantului dinamovist, Zuzana Kollarova (30 de ani) este o fostă Miss Slovacia care încântă cu aparițiile ei. Zuzana și Adam au o relație de mai mulți ani și s-au căsătorit în vara lui 2018, în Bratislava.

partenere fotbaliști Dinamo FCSB

Unul dintre cei mai norocoși dinamoviști este mijlocașul Diego Fabbrini. Italianul este căsătorit cu Rachela Gambini, o tânără licențiată în drept pe care o cunoaște de nouă ani. Cei doi au împreună o fetiță, astfel că lumea fotbalistului se învârte în jurul celor două minuni ale sale.

ADVERTISEMENT

partenere fotbaliști Dinamo FCSB

Deși în ultima perioadă și-a pierdut locul de titular la Dinamo, Ricardo Grigore se consolează în brațele frumoasei Alexandra Popescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care încearcă să o țină cât mai departe de ochii curioșilor.

partenere fotbaliști Dinamo FCSB

Tripletă de la malul Mării Negre pentru FCSB

FCSB răspunde pe măsură cu iubita lui Florinel Coman. Vedeta lui Gigi Becali are o relație intensă cu Ioana Timofeciuc, o tânără de 22 de ani din Constanța, pe care a cunoscut-o în vremea când juca la Viitorul. La începutul anului, ”perla” lui Gigi Becali i-au oferit iubitei sale o experiență specială cu ocazia zilei de naștere: o plimbare cu elicopterul deasupra Mării Negre și a orașului natal, Constanța.

ADVERTISEMENT

partenere fotbaliști Dinamo FCSB

Un alt jucător ajuns în curtea lui Gigi Becali de la Viitorul, Dragoș Nedelcu, atrage atenția cu partenera sa. Mijlocașul care în ultima perioadă a stat departe de teren din cauza unei accidentări se iubește cu Aza Gabriela, una dintre cele mai populare vedete românești din mediul online.

partenere fotbaliști Dinamo FCSB

Nici căpitanul Florin Tănase nu putea rămâne mai prejos, iubita sa Medeea fiind una dintre cele mai frumoase partenere ale unui fotbalist din Liga 1. Tânăra de 24 de ani, nepoata cunoscutului jurnalist Robert Turcescu, și-a lansat propria linie vestimentară, cu ajutorul financiar al jucătorului, însă ea gestionează singură afacerea.

partenere fotbaliști Dinamo FCSB

Marele derby va avea de această dată o însemnătate și mai mare, deoarece el vine la doar 7 luni de la  scandalul de anul trecut, când ”câinii” au acuzat că portarul Andrei Vlad ar fi evoluat în stare de suspendare la meciul din prima manșă a semifinalelor.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,10 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT