Fotbal intern

Derby de România, întrerupt în minutul 62! Ce s-a întâmplat după golul lui Vali Lazăr

16.02.2020 | 21:42
Derby de Romania intrerupt in minutul 62 Ce sa intamplat dupa golul lui Vali Lazar
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB a fost întrerupt în minutul 62 din cauza fanilor! Ultrașii au ignorat avertismentele și au aruncat cu petarde în teren, așa că arbitrul Feșnic a dictat time out pentru 10 minute, așa cum prevede regulamentul.


(P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 4,75 este cota pentru ”X”. Vezi aici toate cotele!


Dinamo – FCSB, întrerupt pentru 10 minute din cauza fanilor

Sărbătoare în peluza dinamovistă, după ce Vali Lazăr și-a dus echipa în avantaj în minutul 62. Din păcate pentru spectacolul fotbalistic, meciul a fost întrerupt pentru 10 minute din cauza torțelor aruncate de fani în teren.

ADVERTISEMENT

Miroase a praf de pușcă”, avertiza președintele dinamovist Florin Prunea înainte de meci. Într-adevăr, a mirosit a praf de pușcă din minutul 1 până în minutul 62, când arbitrul Horațiu Feșnic a decis să trimită echipele la vestiare pentru 10 minute.

Motivul e arhicunoscut, torțele și petardele aruncate de fanii dinamoviști pe teren pe durata întregii partide. Mai mult, fanii au ignorat avertismentele făcute la stația stadionului și au sărbătorit pe sunetul bubuiturilor.

ADVERTISEMENT

Ultrașii nu au mai ținut cont de nimic în momentul în care Vali Lazăr a înscris golul de 2-1 pentru Dinamo în minutul 62 al partidei.

Zeci de petarde au început să explodeze, spiritele s-au încins, jucătorii celor două echipe au fost aproape de un conflict fizic, așa că arbitrul Feșnic a simțit nevoia să calmeze spiritele printr-o pauză forțată de 10 minute.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului, echipele vor reveni de la cabine și partida se va relua dacă fanii vor permite acest lucru. Crainicul stadionului face apeluri repetate către fani, în speranța că meciul se va putea desfășura în condiții normale. 

Dacă fanii nu se vor calma, s-ar putea ajunge chiar la oprirea permanentă a jocului. Scenariu nedorit de fanii lui Dinamo, în care echipa favorită ar pierde la „masa verde” cu 0-3.

ADVERTISEMENT
  • 2 șuturi pe poartă a reușit FCSB până în minutul 65 al partidei