Fotbal international

VIDEO. Meci de infarct în Derby della Madonnina! Hattrick fabulos reuşit de Icardi! Milan, distrusă în prelungiri!

UPDATE, ora 23.40 / Atacantul Interului, Mauro Icardi, a făcut un meci perfect în Derby della Madonnina şi a învins de unul singur pe AC Milan, scor 3-2. Nerazzuri au marcat golul victoriei în...
16.10.2017 | 00:14
VIDEO Meci de infarct in Derby della Madonnina Hattrick fabulos reusit de Icardi Milan distrusa in prelungiri

UPDATE, ora 23.40 / Atacantul Interului, Mauro Icardi, a făcut un meci perfect în Derby della Madonnina şi a învins de unul singur pe AC Milan, scor 3-2. Nerazzuri au marcat golul victoriei în minutul 90 dintr-un penalty dictat pentru un henţ în careu comis de Rodriguez. Inter Milno a rămas neînvinsă în acest sezon şi urcat pe locul secund, la două puncte în urma liderului Napoli. De partea cealaltă, scaunul lui Vincenzo Montella se clatină după ce Milan a ajuns pe locul 10.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Inter e neînvinsă, AC Milan a dezamăgit

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Inter – AC Milan se joacă duminică, de la ora 21:45, in etapa a 8-a din Serie A. Cele două formaţii de renume ale Lombardiei se află pentru prima dată faţă în faţă de când au patroni din Asia.

Ar fi interesant de ştiut cum se pronunţă în limba chineză Il Derby de la Madonnina, celebra confruntare a oraşului Milano, care se va disputa duminică seară, de la ora 21:45. Pentru că, pentru prima dată în istoria lor, atât „rossoneri” cât şi „nerazzuri” au acum proprietari din China, oameni care au investit mult pentru a ridica din anonimatul ultimilor ani aceste nume de legendă ale fotbalului italian şi mondial.

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Noii patroni nu au ascuns niciun moment că au ambiţia de a readuce cluburile lor atât în lupta pentru scudetto, cât şi pentru Liga Campionilor. Misiuni deloc uşoare, dacă ne gândim la rezultatele din ultimii ani şi la faptul că Juventus domină cu autoritate fotbalul din Cizmă de şase ani încoace şi ar fi o utopie să crezi că poţi să dai jos zeul de pe piedestal din primul sezon. Privind înspre ceea ce au arătat aceste echipe în primele şapte etape, este lesne de observat că Inter se prezintă la un nivel superior faţă de rivala concitadină, fiind neînvinsă şi cedând doar două puncte în egalul de la Bologna.

În vară, chinezii au încercat să schimbe faţa celor două puteri din Milano, efectuând o serie de transferuri. Inter a fost mult mai ponderată în comparaţie cu „diavolii”. AC Milan a fost a treia echipă din Europa la costul achiziţiilor, peste 190 de milioane de euro investite în transferuri, o sumă apropiată de cea plătită de Manchester City, dar departe de banii plătiţi de PSG pentru tandemul Neymar-Mbappe.

Conform acestei campanii de achiziţii fantastice ar fi trebuit ca AC Milan să devină una dintre primele trei echipe din campionat, dar lucrurile sunt departe de aşa ceva. Inter, în schimb, este o echipă foarte bine pusă în teren, care nu joacă spectaculos, dar are mult pragmatism şi colecţionează puncte. Şi aici vine deosebirea. AC Milan a mers în continuare pe mâna lui Vincenzo Montella, în timp ce Inter l-a adus pe experimentatul Luciano Spalletti şi acest lucru se vede foarte clar. AC Milan a dezamăgit crunt, pierzând fără drept de apel deplasările de la Lazio şi de la Sampdoria, dar şi cu AS Roma „acasă”, semn că există o problemă reală care ar putea fi chiar antrenorul, depăşit de noile obiective impuse.

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Berlusconi caută explicaţii

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Silvio Berlusconi, fostul patron al clubului, a pus punctul pe i înaintea acestui derby. El vede drept principale cauze ale evoluţiei departe de aşteptări incapacitatea lui Montella de a pregăti echipa şi campania de achiziţii aiuristică, pentru că niciodată nu se cumpără zece jucători, pentru că este imposibil să asamblezi rapid un „unsprezece” perfect. Doi jucători de top în locul colecţiei făcute de chinezi ar fi avut un impact mult mai mare, pentru că s-ar fi păstrat omogenitatea lotului mult mai bine şi echipa ar fi avut mai multă personalitate. Aşa arată, în opinia lui Berlusconi, ca o fantomă care bântuie pe teren. Berlusconi a primit propunerea din partea noilor proprietari de a rămâne preşedinte onorific, însă nu s-a ajuns la o înţelegere, pentru că don Silvio a cerut două lucruri, neacceptate de stafful chinezilor: să aibă dreptul de a se amesteca în alcătuirea echipei când consideră că antrenorul a greşit formaţia şi să decidă campania de transferări.

Montella a reacţionat tăios la remarcile fostului patron, dar opinia generală este că nu îl va prinde iarna pe banca lui AC Milan. Şi nu ar fi deloc o surpriză dacă peste puţin timp „rossonerii” vor reveni pe mâna unuia dintre cei mai buni antrenori pe care i-au avut vreodată, Carlo Ancelotti.

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Laudele lui Moratti

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Fostul boss al Interului, Massimo Moratti, e la polul opus faţă de Berlusconi. El a lăudat fără rezerve toate mişcările făcute de noua conducere şi, în special, numirea lui Spalletti ca antrenor. Şi campania de achiziţii a fost una în limite normale, transferându-se jucători doar ca să repare posturile deficitare. Singura operaţiune nereuşită a fost aducerea atacantului argentinian Sergio Aguero de la Manchester City.

Derby-ul de duminică vine, aşadar, cu două stări de spirit diametral opuse. AC Milan îl trăieşte la tensiune maximă şi Montella stă cu sabia deasupra capului, iar Inter îl aşteaptă cu multă linişte şi încredere şi nu e întâmplător faptul că şi bookmakerii acordă prima şansă nerazzurrilor. Însă, fiind vorba de Il derby de la Madonnina, ar fi o mare eroare să credem că AC Milan va fi victimă sigură. Astfel de meciuri mobilizează enorm şi Milan va căuta să dea totul pentru un rezultat pozitiv, care ar şi stinge clocotul.

Inter – AC Milan LIVE STREAM Serie A. Transferuri efectuate în vară

AC Milan

Leonardo Bonucci 42*, Andre Silva 38, Andrea Conti 25, Hakan Calhanoglu 22, Matteo Musacchio 18, Ricardo Rodriguez 18, Lucas Biglia 17, Franck Kessie 8 (împrumut), Nikola Kalinic 5 (împrumut), Fabio Borini (liber)

Total sumă: 195

Inter

Matias Vecino 24, Milan Skriniar 23, Dalbert 20, Alessandro Bastoni 8, Borja Valero 5,5

Total: 82,5

* sumele sunt exprimate în milioane de euro

Tags: