Fotbal intern

Derby fără Man, Coman şi Olaru? Jucătorii FCSB care sunt la un cartonaş galben de suspendare în meciul cu Dinamo

10.02.2020 | 11:59
Derby fara Man Coman si Olaru Jucatorii FCSB care sunt la un cartonas galben de suspendare in meciul cu Dinamo
ADVERTISEMENT

FCSB mai are de jucat un meci până la derby-ul cu Dinamo, iar vicecampioana României se va confrunta cu Academica Clinceni. Elevii lui Bogdan Vintilă trebuie să aibă grijă la cartonașe, deoarece nu mai puțin de șase fotbaliști ai FCSB-ului sunt pasibile de a rata derby-ul cu Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,18 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB care pot rata derby-ul cu Dinamo

Partida cu Academica Clinceni va fi foarte importantă pentru FCSB, nu doar în privința punctelor, ci și în privința cartonașelor galbene. Șase fotbaliști din lotul lui Bogdan Vintilă pot rata derby-ul cu Dinamo, în cazul în care vor primi cartonașul galben.

Jucătorii de la FCSB care pot rata derby-ul cu Dinamo, dacă primesc galben

  1. Vali Crețu
  2. Florinel Coman
  3. Darius Olaru
  4. Dennis Man
  5. Olimpiu Moruțan
  6. Ionuț Vînă

Dinamo va juca derby-ul cu FCSB fără doi fotbaliști

Dinamo a pierdut meciul din deplasare cu FC Voluntari (1-2), deși a condus până în minutul 76, după reușita lui Deian Sorescu din minutul 33. Veștile proaste au continuat pentru „câini”, după ce au pierdut doi fotbaliști pentru derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Lukas Skovajsa a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene în meciul cu ilfovenii, iar Mihai Popescu a primit galben și va absenta în derby, din cauza cumului de cartonașe.

Popescu regretă momentul în care a primit cartonașul galben, mai ales că nu a fost primit în urma unei faze de joc, ci după o altercație cu Alex Pașcanu: Mergem înainte, mai avem două meciuri. Am controlat meciul şi a fost un joc frumos, cu ocazii la ambele porţi. Se rupe ceva când avem jucător eliminat”.

ADVERTISEMENT

„A fost o greşeală a mea, abia după mi-am dat seama ce prostie am făcut. O înfrângere pică prost mereu înainte de un derby. Mergem să jucăm la victorie cu FCSB. Ne pare rău pentru suporteri. Sperăm să vină la derby”, a declarat Mihai Popescu pentru Digi Sport.

  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat, cu 42 de puncte
  • 9 este locul pe care Dinamo îl ocupă în campionat, cu 31 de puncte
ADVERTISEMENT