Sport

Derby-ul Rapid – Dinamo va avea parte de asistență ca în vremurile bune. Câte tichete au scos la vânzare giuleștenii și câte vor primi dinamoviștii

Meciul cap de afiș al etapei a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 dintre Rapid și Dinamo va avea o asistență de zile mari. Giuleștenii au anunțat numărul de bilete pe care îl pun în vânzare.
22.02.2022 | 21:06
Derbyul Rapid  Dinamo va avea parte de asistenta ca in vremurile bune Cate tichete au scos la vanzare giulestenii si cate vor primi dinamovistii
Oficialii Rapidului așteaptă ca fanii să ia cu asalt Arena Națională la dery-ul cu Dinamo.
ADVERTISEMENT

Va fi sărbătoare sâmbătă seara pe Arena Națională la meciul dintre Rapid și Dinamo din cadrul etapei a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1, care ar putea fi ultimul pentru Mihai Iosif pe banca vișiniilor, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Indiferent de poziția din clasament și de problemele administrative ale celor două mari rivale, o înfruntare Rapid – Dinamo este întotdeauna mai mult decât un duel sportiv, fanii având un aport important în realizarea spectacolului.

ADVERTISEMENT

Câți fani așteaptă giuleștenii la derby-ul cu Dinamo

Oficialii clubului Rapid au decis ca meciul cu Dinamo să se dispute pe Arena Națională, deși noul stadion din Giulești poate găzdui meciuri oficiale.

Însă, capacitatea stadionului propriu este de sub 14.000 de locuri, iar rapidiștii speră să aibă alături un număr cât mai mare de suporteri la meciul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

În acest sens reprezentanții grupării vișinii au anunțat că se vor scoate la vânzare nu mai puțin de 17.000 de tichete. Dintre acestea 15.000 vor fi distribuite propriilor fani, dinamoviștii urmând să primească 2.000 de bilete.

Totuși, numărul fanilor celor două echipe ar putea fi aproximativ egal, dacă giuleștenii nu vor achiziționa toate cele 15.000 de tichete. În acest caz, diferența va fi redistribuită suporterilor echipei din Ștefan cel Mare, dacă vor exista cereri.

ADVERTISEMENT

Pentru rapidiști prețul biletelor variază între 20 de lei, la peluză, și 150 de lei la sectorul VIP al Arenei Naționale. De partea cealaltă, dinamoviștii pot achiziționa tichete la prețul unitar de 20 de lei.

De ce se amână inaugurarea noului stadion din Giulești

Mult așteptata revenire a giuleștenilor pe propriul stadion s-a amânat tocmai la cererea fanilor. Conducerea clubului i-a invitat pe aceștia să aleagă data și modul în care va fi inaugurat stadionul din Giulești.

ADVERTISEMENT

Opțiunile de vot erau ca arena își va deschide porțile odată cu primul meci de campionat, după sezonul regulat, sau în cadrul unui eveniment special.

Conform voturilor exprimate, noul stadion va fi inaugurat în cadrul unui eveniment special, care va include și un meci amical de gală, cu un adversar ce va fi anunțat ulterior.

Astfel, primul joc pe iarba noii arene va fi programat pe data de 26 martie, atunci când calendarul echipei naţionale oferă o pauză în campionat.

ADVERTISEMENT