Fotbal intern

Dragoș Nedelcu s-a operat în Italia. Prima reacție a jucătorului de la FCSB

Dragos Nedelcu sa operat in Italia Prima reactie a jucatorului de la FCSB
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB este derby-ul etapei 3 din play-out-ul Ligii 1, dar din păcate, după o perioadă de două luni de inactivitate, accidentările și-au făcut prezența în ambele tabere.


UPDATE, 20 iunie, ora 22:54 / Jucătorul echipei FCSB, Dragoș Nedelcu, s-a operat cu succes în Italia, clinica medicului Pier Paolo Mariani, după ce a suferit o ruptură de ligamente la meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc Villa Stuart pentru operația care a decurs cu succes, FCSB pentru profesionalismul și sprijinul acordat și impresarului meu pentru grijă și suport”, a scris Nedelcu, pe contul său de Instagram.


UPDATE, 14 iunie, ora 23:49 / Primele informații legate de accidentarea lui Dragoș Nedelcu sunt că acest a suferit o ruptură a ligamentelor, dar diagnosticul exact se va ști după un RMN ce va fi făcut luni.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, dacă se menține verdictul inițial, Nedelcu ar putea absenta între 4 și 6 luni de pe teren, având astfel șanse mici să mai joace în acest an.

Dragoș Nedelcu a mai suferit o accidentare gravă și în urmă cu maai puțin de un an, în timpul unui meci cu Alashkert din Europa League. FANATIK a aflat atunci că jucătorul a suferit o entorsă de genunchi cu întinderea ligamentelor.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 14 iunie, ora 21:58 / Dragoș Nedelcu s-a accidentat la genunchi în prelungirile meciului, la un duel cu Mateo Susic, fundașul CFR-ului. Mijlocașul „roș-albaștrilor” a avut nevoie de intervenția brancardierilor.


La echipa lui Dan Petrescu s-au accidentat Cătălin Itu, în timpul meciului, și George Țucudean, cu o seară înainte de duelul cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

În timp ce la FCSB, Lucian Filip a suferit o accidentare, motiv pentru care nu a putut să ducă la bun sfârșit prima repriză a derby-ului din „Gruia”, iar Dragoș Nedelcu s-a „rupt” în prelungirile meciului, după un duel cu Susic.

 

Derby-ul accidentărilor din CFR Cluj – FCSB

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB s-a lăsat cu mai multe accidentări de ambele părți. Primul accidentat al partidei a fost Lucian Filip de la FCSB, care a resimțit probleme la genunchi și a ieșit de pe teren în minutul 33.

De cealaltă parte, George Țucudean s-a accidentat în seara de dinainte de meci, în timp ce Cătălin Itu a avut crampe musculare și a fost schimbat în minutul 67 cu Claudiu Petrila.

Improviația lui Gigi Becali pentru meciul cu CFR Cluj nu a dat roade

Improvizațiile FCSB-ului nu au mai ținut, iar Ovidiu Popescu, care a fost pus să joace fundaș stânga în derby-ul cu CFR Cluj, și-a dat autogol în minutul 26.

Mijlocașul FCSB-ului și-a deviat decisiv mingea în proprie poartă, după un corner executat scurt de jucătorii campioanei României, fără să-i lase nicio șansă lui Andrei Vlad de a respinge mingea.

Astfel, găselnița lui Gigi Becali pentru derby-ul cu CFR Cluj nu a funcționat și îi poate costa titlul pe elevii lui Bogdan Vintilă.

„Riscă să fie un cobai. Va fi o premieră, nu l-am mai văzut niciodată acolo. El este un fotbalist bun, cu inteligență în joc, dar eu nu cred că un jucător poate evolua pe patru sau cinci posturi.

E greu să dai randament și să ai un nivel ridicat pe atâtea poziții”, declara Florin Bratu înainte de meci.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,72 este cota pentru 1 solist. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT