Sport

Derby-ul care îl poate aduce pe Laszlo Balint înapoi în SuperLiga. Cu cine negociază antrenorul dat afară de Universitatea Craiova. Exclusiv

Înlocuit de Universitatea Craiova cu Mirel Rădoi, Laszlo Balint (43 de ani) poate reveni curând pe banca tehnică. Viitorul antrenorului depinde de unul dintre meciurile etapei a 6-a din SuperLiga. 
18.08.2022 | 11:17
Derbyul care il poate aduce pe Laszlo Balint inapoi in SuperLiga Cu cine negociaza antrenorul dat afara de Universitatea Craiova Exclusiv
Derby-ul care îl poate aduce pe Laszlo Balint inapoi în SuperLiga. Cu cine negociază antrenorul dat afară de Universitatea Craiova. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CS Mioveni – FC Argeș este meciul care deschide etapa cu numărul 6 din SuperLiga. Derby-ul județului Argeș este programat vineri, 19 august, de la ora 18:00, și se anunță capital pentru antrenorii celor două echipe. De acest lucru poate profita Laszlo Balint, care s-a despărțit recent de Universitatea Craiova.

CS Mioveni – FC Argeș, derby-ul care îl poate readuce în antrenorat pe Laszlo Balint. Cine îl dorește pe fostul tehnician al Universității Craiova

FANATIK a aflat în exclusivitate că în pericol este atât scaunul lui Alexandru Pelici, cât și cel al lui Andrei Prepeliță. Din informațiile noastre, ambele conduceri le-au transmis celor doi tehnicieni să obțină 9 puncte în următoarele trei etape, având în vedere începutul slab de campionat.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni e ultima în SuperLiga, cu doar 1 punct, în timp ce FC Argeș ocupă locul 13, cu 6 puncte. Astfel, antrenorul care va pierde derby-ul Argeșului își poate face bagajele. Există și varianta ca meciul să se încheie la egalitate, un rezultat care ar fi fatal și pentru Pelici și pentru Prepeliță.

Alexandru Pelici (48 de ani) este la cârma Mioveniului din 20 octombrie 2020, contractul său fiind scadent în vara anului viitor. De cealaltă parte, Andrei Prepeliță (36 de ani) îi pregătește din ianuarie 2021 pe piteșteni, dar mai tot timpul a părut că antrenează cu „Sabia lui Damocles” deasupra capului.

ADVERTISEMENT

Programul lui CS Mioveni în următoarele trei runde

  • CS Mioveni – FC Argeș
  • Petrolul – CS Mioveni
  • CS Mioveni – UTA Arad

Programul lui FC Argeș în etapele 6, 7 și 8

  • CS Mioveni – FC Argeș
  • FC Argeș – Chindia Târgoviște
  • FC Botoșani – FC Argeș

Au început deja negocierile cu viitorul antrenor

Șansele ca Alexandru Pelici să scape de demitere sunt infime. FANATIK a aflat în exclusivitate că CS Mioveni negociază deja pentru un nou antrenor. Conducerea gazdelor a negociat deja cu Laszlo Balint, antrenor dat afară după doar patru etape de la Universitatea Craiova.

„Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată, pentru că ’eșec’ înseamnă ’primul pas în învățare’. Sfârșitul nu e sfârșit. De fapt, ’sfârșit’ înseamnă ’efortul nu moare niciodată’. Dacă primești un ’nu’ ca răspuns, amintește-ți că ’nu’ înseamnă ’următoarea oportunitate’”, a reacționat „Gyuszi” Balint, după ce a plecat din Bănie.

ADVERTISEMENT

Balint nu este singurul tehnician aflat pe lista celor de la Mioveni. Din informațiile noastre, „lanterna roșie” din SuperLiga a discutat și cu Leo Grozavu (54 de ani), care este liber de contract după despărțirea de Sepsi, în toamna anului trecut.

În ceea ce o privește pe FC Argeș, conducerea alb-violeților se gândește să umble și la configurația lotului, nu doar la banca tehnică. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că formația din Trivale vrea să dea afară nu mai puțin de șase jucători.

ADVERTISEMENT

Cinci din cei șase fotbaliști renegați au fost aduși chiar în această vară, iar FC Argeș vrea să scape de ei până pe 5 septembrie, atunci când se încheie perioada de mercato, pentru ca aceștia să își poată găsi un alt angajament.

  • 2 victorii a obținut Laszlo Balint pe banca Universității Craiova, cu FK Vllaznia (3-0) și FC U Craiova 1948 (2-1)

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: 3,20 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT