Fotbal intern

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, cu casa închisă! “Sunt mai multe cereri decât avem noi bilete disponibile!”

12.04.2019 | 12:58
Derbyul CFR Cluj  FCSB cu casa inchisa Sunt mai multe cereri decat avem noi bilete disponibile

Duminică, 14 aprilie, de la ora 21.00, va avea loc derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, iar Bogdan Mara a anunțat că fanii au arătat un interes foarte mare pentru întâlnirea dintre cele două rivale. În aceste condiții, meciul de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” o să fie cu casa închisă

Derby-ul CFR Cluj – FCSB, cu casa închisă

“Meciul de duminică este extrem de important. Teoretic avem și varianta egalului, dar jucând acasă cu stadionul plin sperăm să obținem victoria. Dacă ne impunem, luăm un avans considerabil și o opțiune serioasă pentru câștigarea campionatului. Va fi un meci foarte greu, un meci foarte tensionat și nu cred că va fi o diferență mare.

Va fi un meci cu casa închisă. Sunt mai multe cereri decât avem noi bilete disponibile. Mă aștept la un meci încrâncenat, în care niciuna din echipe nu își permite să piardă”, a declarat Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Ciprian Deac și Lucian Filip în meciul FCSB – CFR Cluj

Ce spune Bogdan Mara despre delegarea lui Istvan Kovacs

“Istvan Kovacs este un arbitru foarte bun, foarte exigent. Nu cred că i s-a putut reproșa ceva, că ar fi făcut intenționat ceva. Nu cred că a făcut intenționat nicio greșeală. Într-adevăr sunt greșeli. Am văzut și în Europa League. Sunt greșeli și când e VAR. E foarte greu.

Săptămâna asta a fost una mai normală, cum ar trebui să fie. Băieții trebuie să joace pe teren și ei să fie cei care dictează ritmul. Nu mai trăim vremurile de acum 10 ani, când se puteau interpreta alte lucruri. Dacă arbitrul face o greșeală, nu o face niciodată intenționat”, a mai spus Bogdan Mara.