Fotbal intern

Derby-ul FCSB – CFR Cluj, sub lupa unui fost jucător al ambelor echipe: ”E pentru prima oară când întâmpină această problemă”

19.03.2021 | 13:35
Derbyul FCSB  CFR Cluj sub lupa unui fost jucator al ambelor echipe E pentru prima oara cand intampina aceasta problema
ADVERTISEMENT

Fost jucător la echipele FCSB și CFR Cluj, Ionuț Rada, a analizat derby-ul etapei a 28-a din Liga 1 și crede că fiecare formație va încerca să se închisă în defensivă și să nu primească gol.

Marele meci dintre echipele aflate la egalitate de puncte în fruntea clasamentului se va disputa vineri, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Eliminat în timpul partidei de la Arad cu UTA, de acum două runde, Edi Iordănescu a fost suspendat două etape și nu va putea sta pe banca tehnică a ardelenilor la jocul de pe Arena Națională.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj, analizat de fostul jucător Ionuț Rada

Fost jucător la cele două formații aflate în fruntea clasamentului din Liga 1, Ionuț Rada a vorbit despre derby-ul FCSB – CFR Cluj și abia așteaptă să vadă cum va face față Iordănescu jr. problemei că nu are la dispoziție niciun atacant de meserie.

ADVERTISEMENT

”Nimeni nu-și dorește să riște, fiecare își urmărește obiectivul de a nu primi gol. La FCSB, jucătorii din compartimentul ofensiv au jucat foarte bine în acest sezon, arată și cifrele asta”, a declarat Rada pentru gsp.ro.

”CFR are probleme în atac, rămâne de văzut ce jucători de profil ofensiv va trimite Iordănescu în teren. Vom vedea două echipe care joacă fără atacanți, fără un atac propriu zis. Să vedem cine va lua rolul de atacant de la CFR”, a continuat fostul fundaș.

ADVERTISEMENT

Omrani nu a venit la București

”Mă gândeam că Păun ar putea fi un jucător care să joace în față. E pentru prima oară de când a venit Iordănescu când întâmpină această problemă. Toți jucătorii de atac sunt indisponibili la acest moment”, a încheiat Ionuț Rada.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Billel Omrani a devenit o problemă pentru Edi Iordănescu. Accidentarea s-a dovedit mai serioasă și a rămas la Cluj. Singura soluție viabilă a CFR-ului pentru derby-ul cu FCSB este, în acest moment, Nicolae Carnat, jucător adus de la Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Înaintea marelui joc din această seară, Edi Iordănescu a aruncat bomba după ce a declarat la conferința de presă că îl va oferta pe căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, informație pe care FANATIK a oferit-o în exclusivitate încă din 8 februarie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,15 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT