Sport

Derby-ul FCSB – Dinamo a făcut spectacol și în audiențe. Câți români au urmărit la tv măcelul de pe Arena Națională

Primul „Derby de România” al acestui sezon nu a doborât doar recordul de audiență pe stadion. Peste un milion de microbiști români au urmărit partida la TV.
13.09.2021 | 15:04
Derbyul FCSB  Dinamo a facut spectacol si in audiente Cati romani au urmarit la tv macelul de pe Arena Nationala
Primul „Derby de România” al sezonului a înregistrat audiențe TV uriașe. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo a fost, fără doar și poate, un derby al recordurilor. Dincolo de neverosimilul 0-6 care consemnează cea mai usturătoare înfrângere a „câinilor” în confruntările directe cu eterna rivală, în tribunele Arenei s-au aflat – pentru prima dată în acest sezon competițional – nu mai puțin de 36.000 de spectatori.

Și asta nu e tot, pentru că lor li s-au alăturat peste un milion de microbiști care au urmărit meciul din fața micilor ecrane. Finala „Splash” – difuzată de Antena 1 – și filmele de pe Pro TV au completat topul audiențelor pentru duminică seara.

ADVERTISEMENT

Peste un milion de români au urmărit la TV derby-ul FCSB – Dinamo

Potrivit datelor furnizate de paginademedia.ro, derby-ul FCSB – Dinamo a ținut cu sufletul în fața micilor ecrane peste un milion de microbiști români.

Dintre aceștia, cei mai mulți au optat pentru DigiSport 1 (820.000), 180.000 aveau televizoarele deschise pe LookSport Plus, în timp ce 70.000 au preferat Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Finala emisiunii „Splash”, câștigată chiar de fostul dinamovist Cristi Pulhac, a făcut, însă, ca Antena 1 să devină lider pe toate cele trei targeturi, respectiv naţional, urban, comercial, ale telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

Gigi Becali exultă după victoria categorică din derby: „I-am dezmembrat”

Încântat peste măsură de rezultatul derby-ului, pe care l-a urmărit, cel mai probabil, tot din fața televizorului, Gigi Becali și-a felicitat public echipa. Asta după o nouă serie de atacuri rivalilor, care au suferit cel mai usturător eșec din istoria confruntărilor directe.

ADVERTISEMENT

Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău și dacă rămâneau în 11.

V-am spus și înainte de meci că nu am emotii. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor și cu cine au mai adus ei acum.

ADVERTISEMENT

Nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea. Edi le-a predat o lecție tactică și puteam să le dam 8 sau 9 goluri.

Dinamo nu a contat și nu a avut nicio ocazie de gol. Când vor intra la noi Budescu, Coman și Tănase o să îi distrugem pe toți.

S-a văzut experiența de pe teren a lui Keșeru. Aveți răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, noi vom recupera”, a declarat patronul roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 1,93 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: