Sport

Derby-ul întrerupt în minutul 2! Festival de torțe din ambele galerii! Cum au arătat scenografiile fanilor de la startul jocului. Video exclusiv

Meciul FCSB – Rapid, din etapa a 20-a a Ligii 1 este în plină desfășurare, dar arbitrul de centru Istvan Kovacs a întrerupt partida în minutul 2 din cauza spectacolului pirotehnic.
Derbyul intrerupt in minutul 2 Festival de torte din ambele galerii Cum au aratat scenografiile fanilor de la startul jocului Video exclusiv
Derby-ul întrerupt în minutul 2! Festival de torțe din ambele galerii! Cum au arătat scenografiile fanilor de la startul jocului
ADVERTISEMENT

Galeriile echipelor FCSB și Rapid au oferit un spectacol pirotehnic la începutul partidei, spectacol care a condus la întreruperea meciului timp de șase minute.

Ambele galerii au avut în dotare mai multe petarde și fumigene, pe care le-au dat la începutul confruntării, iar jandarmeria i-a lăsat pe ultrași să își facă numărul, pentru a consuma cât mai mult din materialele pirotehnice.

ADVERTISEMENT

Derby-ul întrerupt în minutul 2! Festival de torțe din ambele galerii

Derby-ul dintre FCSB și Rapid a fost întrerupt la doar două minute de la startul confruntării, fanii ambelor formații au făcut un spectacol pirotehnic de zile mari, ceea ce a oprit meciul timp de șase minute.

Rapid a avut o coregrafie cu mesajul „Bucureștiul ne aparține!”, cu trimitere directă la rivalii din capitălă, în timp ce fanii FCSB-ului s-au rezumat la un mesaj împotriva lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Pentru tine, suntem plecați!”, a fost mesajul Peluzei Nord al vicecampioanei României pe un bannar imens, supărați în continuare pe patronul echipei.

La scurt timp de la reluarea meciului, mai exact în minutul 14, Florin Tănase a deschis scorul, spre bucuria fanilor, care au „explodat” în momentul în care mingea a trecut linia porții lui Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a înscris al 8-lea gol în actuala ediție de campionat și rămâne unul dintre cei mai în formă jucători ai vicecampioanei României, după ce în sezonul trecut a fost golgheterul competiției.

Coregrafia rapidiștilor
Coregrafia rapidiștilor
Coregrafia FCSB-ului
Coregrafia FCSB-ului

MM Stoica, mesaj războinic înaintea partidei

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut un mesaj războinic înaintea meciului și a spus că echipa caută revanșa, după ce în tur, Rapid s-a impus cu 1-0, deși FCSB a avut ocaziile mai mari.

ADVERTISEMENT

„Vrem să ne luăm revanșa, sper ca Budi să facă un meci bun și să închidă gura unora care spun că nu va mai juca la noi. Unii scriu doar ca să scrie, scriu ce visează ei noaptea, dar visează mai mult coșmaruri.

La fel cum s-a spus și despre Cristea că nu va mai juca pentru că a fost criticat. Sper să prindă și Florinel 10-20 de minute, sperăm să ne ajute și scorul și să poată intra.

Pentru Rapid e o problemă că nu au bancă de rezervă atât de bogată astăzi, deși au variante. Sper să vedem mai mult decât 0-0 și să fie 1-0 pentru noi măcar”, a spus Mihai Stoica, la TV TelekomSport înaintea confruntării.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: