Derby-ul de sâmbătă a ajuns în The Sun. Ce scriu britanicii

STEAUA - RAPID
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
11/04/2018, 15:32
Derby-ul de sâmbătă a ajuns în The Sun. Ce scriu britanicii GALERIE FOTO

Ediţia scoţiană a The Sun a scris, miercuri, că recordul de spectatori la un meci din liga a patra, deţinut de Glasgow Rangers, este în pericol de a fi doborât de partida pe care CSA Steaua o va disputa contra Academiei Rapid, sâmbătă, pe “Arena Naţională”. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Conform celor de la The Sun, recordul de spectatori la un meci din liga 4 este deţinut de partida Rangers – East Stirling, care a avut loc în august 2012, contând pentru Scottish Third Division, a patra ligă scoţiană după Scottish Premier League, First Division şi Second Division). La acel meci au participat 49.118 spectatori. 

Se aşteaptă la un stadion plin

The Sun a făcut o prezentare pe scurt a situaţiei prin care un meci dintre Steaua şi Rapid a ajuns să se dispute în liga a 4-a şi anticipează că Arena Naţională, de 55.000 de locuri, va fi plină sâmbătă, la ora meciului. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×