Derby-ul Steaua – Rapid pune la treabă Jandarmeria. Măsuri de ordine drastice

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
13/04/2018, 08:49
STEAUA - RAPID
Derby-ul Steaua – Rapid pune la treabă Jandarmeria. Măsuri de ordine drastice

Steaua – Rapid se va juca sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19.45, pe “Arena Naţională”, într-un meci din liga a 4-a, iar Jandarmeria a catalogat această întâlnire ca fiind una cu grad ridicat de risc. Astfel, nu mai puţin de 500 de jandarmi şi 350 de stewarzi vor fi prezenţi la meciul Steaua – Rapid.

“Noi sperăm să nu fie incidente. Am discutat cu reprezentanţii suporterilor, le-am explicat că nu mai suntem la începutul anilor 2000, să avem incidente pe stradă sau alte probleme. Au fost foarte cooperanţi. Având în vedere că interesul suporterilor este foarte mare şi că se pun în vânzare în jur de 50.000 de bilete, acestea sunt procedurile”, au spus surse din cadrul Jandarmeriei înainte de Steaua – Rapid, conform gsp.

Steaua – Rapid, derby pentru locul 1

Înaintea derby-ului Steaua – Rapid, din liga a 4-a, formaţia coordonată de Marius Lăcătuş se află pe poziţia a doua în clasament, cu 54 de puncte, dar cu un meci în minus faţă de giuleşteni. De partea cealaltă, Academia Rapid este pe primul loc, cu 56 de puncte. În cazul unei victorii a formaţiei CSA Steaua, “roş-albaştrii” vor avea un avantaj de un punct în faţa adversarilor din meciul de sâmbătă, de pe “Arena Naţională”.