Derby-urile de Paşte sunt pe Betano.com

În România sărbătorim Paştele, iar fotbalul completează Sfintele Sărbători şi programează în aceste zile partide de mare interes, atât în Liga 1 cât şi pe plan extern.

Toate meciurile importante de sâmbătă, duminică şi luni beneficiază pe site-ul casei de pariuri online Betano.com de cote cu Marjă 0% - cele care asigură profitul maxim pentru pariori – însoţite de peste 200 de tipuri de pariuri.

Sâmbătă, Bayern Munchen se deplasează pe BayArena pentru întâlnirea cu Bayer Leverkusen. Proaspăt învinsă în Liga Campionilor, echipa din Munchen speră să îşi refacă moralul, mai ales că va avea în faţă un adversar aflat cu 33 de puncte mai jos în clasament.

Pariuri online pe fotbal

Tot sâmbătă se mai joacă Inter – AC Milan şi FC Barcelona – Sociedad. Toate meciurile din Serie A, Primera Division, Bundesliga şi Ligue 1 pot fi urmărite de membrii site-ului pe Betano TV, acolo unde se pot plasa pariuri cu streaming live în acelaşi timp.

Ziua de sâmbătă programează şi în Liga 1 un meci de mare interes, Craiova – Astra. Oltenii speră să se apropie de podiumul playoff-ului, în timp ce Astra încă nu a renunţat la un potenţial loc în cupele europene.
În prima zi de Paşte, duminică, fotbalul sărbătoreşte cu Manchester United – Chelsea. Elevii lui Antonio Conte au învins-o pe United cu 4-0 în octombrie, dar acum fac deplasarea pe stadionul Old Trafford, în faţa gazdelor care nu au mai pierdut de 21 de meciuri în campionat.

La concurenţă cu Premier League, duminică, Dinamo primeşte vizita celor de la Viitorul în playoff-ul din Liga 1. Echipa lui Gică Hagi se află pe locul al doilea, iar o victorie contra roş-albilor ar putea-o aduce pe locul 1, dacă Steaua va pierde luni.

Vorbind de ziua de luni, FCSB va juca acasă cu CFR Cluj. Având o posibilă presiune din partea Viitorului, roş-albaştrii se vor lupta pentru victorie. De cealaltă parte, ardelenii doresc trei puncte pentru a rămâne sus în clasament.

Aşadar, zilele de Sărbători se completează perfect cu sportul de calitate, pe Betano.com! Paşte Fericit!

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231