Descătușare incredibilă! Cum s-a bucurat Simona Halep după victoria cu Șarapova. Video

Gabriel Esanu   
in Tenis
20/05/2018, 00:12
Descătușare incredibilă! Cum s-a bucurat Simona Halep după victoria cu Șarapova. Video
Simona Halep, descătușasre incredibilă după victoria cu Șarapova.

Cum s-a bucurat Simona Halep după victoria cu Șarapova. La capătul unui meci plin de dramatism, încheiat cu victoria româncei în fața Mariei Șarapova, scor 4-6, 6-1, 6-4, Halep a fost pur și simplu dezlănțuită. Imediat după ce a fructificat mingea de meci care i-a asigurat și prezența în finala de la Roma, Simo a urlat îndelung și a lovit aerul cu pumnul de mai multe ori.

Descătușarea Simonei este absolut de înțeles dacă ținem cont că vine la capătul unui meci maraton, plin de momente tensionate, care s-a întins pe parcursul a două ore și 26 de minute. În plus, ea vine în fața unei adversare care i-a provocat multe momente triste. Șarapova a învins-o în finala de la Roland Garros, în cea de la Madrid, ambele în 2014, dar și în primul tur de la US Open, în 2017.

Cum s-a bucurat Simona Halep după victoria cu Șarapova! Al doilea succes la rând

Până la turneul de la Beijing, în toamna trecută, Șarapova avea un avantaj neverosimil în fața Simonei la meciuri directe, 7-0! Victoria din China a venit, însă, după un meci fără istoric, în care Mașa nu a opus rezistență. Prima victorie în trei seturi contra rusoaicei a adus o satisfacție mult mai mare pentru Simona Halep, care o va înfrunta duminică, de la ora 14:00, în finală.

VEZI AICI VIDEO

Închide ×