Carousel hot news

Deschamps recunoaşte: “Diferenţa a fost mică. Acum sîntem unde trebuie”

Înfrîngerea Franţei a produs o mare dezamăgire în tabăra "cocoşilor", mai ales că pe final naţionala lui Didier Deschamps a avut cîteva şanse din care ar fi putut marca şi ar fi putut duce...
04.07.2014 | 21:37
Deschamps recunoaşte:

Înfrîngerea Franţei a produs o mare dezamăgire în tabăra “cocoşilor”, mai ales că pe final naţionala lui Didier Deschamps a avut cîteva şanse din care ar fi putut marca şi ar fi putut duce meciul în prelungiri. Tehnicianul nu are însă prea multe regrete şi a acceptat eşecul bărbăteşte.

“Noi am făcut ce trebuia astăzi, mai ales după ce am primit golul, dar dar nu am reuşit să ne calificăm. Am avut ocazii, dar ei sînt mai experimentaţi şi au reuşit să ţină de rezultat, să îşi conserve avantajul. Au marcat dintr-o fază fixă, exact punctul nostru slab. Am făcut totul pentru a egala, am avut şi acea ocazie mare a lui Benzema, dar Neuer şi-a făcut treaba. Jucătorii mei au răspuns prezent azi, aşa cum au făcut-o de la începutul Cupei Mondiale. Sîntem unde trebuie, chiar dacă azi diferenţa nu a fost mare“, a spus Deschamps la finalul partidei.

Mathieu Valbuena, micuţul mijlocaş al “cocoşilor”, a fost mult mai dezamăgit decît antrenorul său. Jucătorul lui Marseille susţine că nu echipa sa ar fi meritat egalată, iar motivul pentru care acum vor pleca acasă este şansa germanilor. “Este un moment greu. Am realizat lucruri magnifice pînă acum şi e păcat să nu te califici după un meci bun. Ne-a lipsit eficienţa ofensivă. Ei nu au avut multe mari ocazii, dar au avut succes. Sîntem foarte abătuţi pentru că ne-am fi dorit să ajungem în finală. Am dat totul, dar nu a fost îndeajuns“, a declarat mijlocaşul.

Yohan Cabaye, mijlocaşul de 28 de ani al lui PSG, a vorbit la final într-o notă mai optimistă. Chiar dacă şi-a exprimat şi el dezamăgirea, fotbalistul care a jucat şi în Anglia, la Newcastle, susţine că semnele pe care acest Mondial le-a adus pentru francezi sînt dintre cele mai bune. “Evident, sîntem dezamăgiţi pentru că am jucat de la egal la egal cu ei. Trebuie să acceptăm înfrîngerea, chiar dacă este greu. Plecăm cu fruntea ridicată, sîntem mîndri de ce am realizat. Acest grup este tînăr, dar va creşte“, a explicat mijlocaşul lui PSG.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri