Nicio categorie

Deschamps, un recordman fericit: “Am făcut Argentina să sufere mult”

30.06.2018 | 19:45
Deschamps, un recordman fericit. Echipa s-a calificat în sferturile CM după un meci nebun

Selecţionerul Franţei este un recordman fericit după victoria naţionalei “cocoşului galic” în faţa Argentinei. La meciul 80 pe banca Les Bleus, Deschamps a trăit cele mai mari emoţii, după un meci absolut nebun, probabil cel mai frumos din istoria Campionatelor Mondiale, câştigat cu 4-3 de către francezi.

“A fost un meci mare din toate punctele de vedere. Un adevărat cap de afiş al acestui Mondial. Bineînţeles, ca să ajungi la un asemenea scor nebun de 4-3 au existat şi erori, invariabil. Momentul critic pentru noi a fost când ne-au condus cu 2-1, dar din acel moment am făcut tot ceea ce trebuia făcut să iasă bine şi aşa a ieşit aşa cum ne-am dorit.

Deschamps, un recordman fericit. Critici vor fi întotdeauna

Poate că am fi putut simplifica finalul de meci, să nu mai trecem prin acele emoţii de la ultima fază. Oricum mă bucur enorm pentru jucători pentru faptul că au reuşit să ajungă în sferturi. Este ceva extraordinar pentru ei, mulţi fiind foarte tineri.

Deschamps, un recordman fericit. El spune că Franţa a făcut să sufere enorm Argentina şi că victoria este absolut meritată
Deschamps, un recordman fericit. El spune că Franţa a făcut să sufere enorm Argentina

Le-am spus înainte de meci să se gândească doar la faptul că ne-am pregătit foarte bine şi că nu au altceva de făcut decât să pună în practică pe teren tot ce am pregătit şi va fi foarte bine. Critici vor fi întotdeauna, asta trebuie să înţeleagă. Adevărul a fost realitatea din teren. Care a fost că am făcut Argentina să sufere foarte mult”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri