News

„Deschiderea şcolilor este crimă cu premeditare”. Un politician român aduce acuze grave premierului

25.08.2020 | 15:39
Deschiderea scolilor este crima cu premeditare Un politician roman aduce acuze grave premierului
"Deschiderea şcolilor este crimă cu premeditare". Un politician român aduce acuze grave premierului. Foto: Inquam - George Călin
ADVERTISEMENT

Viceprimarul Aurelian Bădulescu consideră deschiderea școlilor în plină pandemie de Covid-19 drept „crimă cu premeditare”.

Viceprimarul Capitalei crede că redeschiderea instituțiilor de învățământ va „duce la o explozie fără precedent a numărului de cazuri”.

ADVERTISEMENT

Principalii vinovați pentru această situație sunt considerați Ludovic Orban și Monica Anisie, cel mai contestat ministru al educației din ultimii ani.

Aurelian Bădulescu mătură pe jos cu Ludovic Orban și Monica Anisie

Bădulescu nu îi menajează pe Ludovic Orban, pe care-l alintă LuCovid, dar nici pe Anisie, supranumită ministrul Pepsiglas.

ADVERTISEMENT

Deschiderea școlilor este crimă cu premeditare

LuCOVID și ministrul PEPSIGLAS n-au mers la școală. Asta se vede din avion. În șase luni de PANDEMIE n-au fost în stare să pregătească un plan și un regulament pentru redeschiderea școlilor. La nivel CENTRAL guvernează haosul. N-au alocat bani pentru măști și tabletele, n-au stabilit nicio strategie coerentă de siguranță medicală.

Lasă totul pe capul administrației locale. Dacă ar fi fost interesați ar fi citit presa occidentală, așa ar fi aflat că prin neștiință și nepricepere pot detona adevărate BOMBE EPIDEMIOLOGICE.

ADVERTISEMENT

N-au fost în stare să pună în scenă un model cu circuitele de siguranță. Au lăsat la latitudinea unităților de învățământ să stabilească regulamentele. Să facă fiecare ce-i trece prin cap.

În cazul reapariției focarelor vor da vina pe autoritățile locale. Aceasta este metoda de lucru a PNL. Ei mereu găsesc un vinovat. Guvernul Orban a închis școlile pe 11 martie, când au fost 18 cazuri de infectări cu Covid-19 raportare în 24 de ore și acum le redeschide când numărul cazurilor zilnice depășește 1.000.

ADVERTISEMENT

România se află pe locul 4 la nivel european în funcție de numărul cazurilor grave, internate la ATI.

Ce fac acum Orban și Anisie este crimă cu premeditare. Deschiderea școlilor în contextul actual va duce la o explozie fără precedent a numărului de cazuri”, a scris Bădulescu pe Facebook.

Aurelian Bădulescu nu are milă de guvernanți
Aurelian Bădulescu nu are milă de guvernanți. Foto: Facebook Aurelian Bădulescu

În plină campanie electorală, PSD și PNL recurg la dese atacuri sub centură, astfel că pandemia de Covid-19 a devenit o armă pe care ambele tabele o folosesc împotriva dușmanului, în speranța că vor câștiga voturi.

ADVERTISEMENT