ADVERTISEMENT
News

Descindere violentă a Poliției în Bragadiru. Fiica șefului Staborului Țigănesc: „Ne-au bătut ca pe câini”

Autor: Cerasela Stafie | 15.02.2021 | 20:57
Descindere violentă a Poliției în Bragadiru. Fiica șefului Staborului Țigănesc: „Ne-au bătut ca pe câini
Descindere violentă a Poliției în Bragadiru. Fiica șefului Staborului Țigănesc: „Ne-au bătut ca pe câini" Colaj: Fanatik

Fiica șefului Staborului Țigănesc acuză că a fost bătută crut în urma unei descinderi violente a polițiștilor în localitatea ilfoveană Bragadiru. Femeia susține că oamenii legii au intrat în locuința acesteia și au agresat mai multe persoane din familie.

ADVERTISEMENT

Vizita polițiștilor a avut loc în dimineața zilei de duminică, iar aceștia au fost însoțiți și de luptători ai trupelor speciale. Erau căutate mai multe persoane bănuite de furt, înșelăciuni și distrugere.

Mihaelei Parancea este fiica unuia dintre cei mai cunoscuți judecători de stabor din jurul Capitalei, Viorel Gongoi, și nepoata unei vrăjitoare celebre, Mama Omida. Femeia susține că polițiștii i-au agresat rudele aflate în locuință, i-au torturat și au cauzat o serie de distrugeri.

ADVERTISEMENT

Descindere violentă a Poliției în Bragadiru. Fiica șefului Staborului Țigănesc: „Ne-au bătut ca pe câini”

Anchetatorii căutau patru persoane, un adult și trei minori. Toți aceștia erau suspectați de înșelăciune în formă continuată, operațiuni financiare frauduloase, furt calificat și distrugere.

Fiica lui Viorel Gongoi a povestit că oamenii legii au intrat în imobil și au agresat toate persoanele care se aflau în interiorul acestuia, dintre care opt copii și două femei gravide: „Ne-au bătut ca pe câini, nu s-au uitat că unii erau copii sau femei gravide. Ne-au dat numai în ficat, nu mi-am revenit nici acum”.

ADVERTISEMENT

În plus, femeia a mai explicat că, după ce suspecții au fost identificați, polițiștii i-au forțat pe toți cei aflați în locuiță să stea mai bine de două ore întinși în curte, cu fața la pământ: „ne-au pus pe burtă, în curte. Era foarte frig, iar noi nu aveam haine groase. Ne-au ținut așa de 6.00 și până la 8.30.”

În tot acest timp, Poliția a cercetat casa în care oamenii locuiau. Mihaela Parancea susține că au făcut pagube, distrugând tot ce le-a ieșit în cale: „au spart tot ce le-a ieșit în cale, inclusiv un aparat electric de încălzit”.

ADVERTISEMENT

„Ne-au spart geamurile, televizoarele, până și farfuriile. Nici nu mai avem în ce să mâncăm. Plus de asta, polișiștii au luat și un aragaz pe care l-am cumpărat și pe care îl foloseam ca să facem mâncare”, a adăugat femeia, potrivit Gândul.

Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a explicat că descinderea s-a realizat în mod legal: „acțiunea din data de 14 februarie a.c. s-a desfășurat conform normelor legale, fără a fi produse pagube materiale sau agresiuni ale persoanelor prezente la momentul perchezițiilor. Menționăm că la nivelul IPJ Ilfov nu au fost înregistrate sesizări cu privire la nereguli făcute de organele de cercetare penală ca urmare a perchezițiilor domiciliare desfășurate la data precizată”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!