News

Descinderi la casa presupusului criminal din Iași. Acesta va fi adus în țară pe 21 decembrie

Polițiștii au făcut descinderi la casa presupusului criminal din Iași și au ridicat mai mulți saci cu probe. Acesta va fi adus în țară pe 21 decembrie
16.12.2021 | 19:14
Descinderi la casa presupusului criminal din Iasi Acesta va fi adus in tara pe 21 decembrie
Polițiștii au descins la locuința principalului suspect de dubla crimă de la Iași. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au făcut descinderi la casa presupusului criminal din Iași, de unde au ridicat mai mulți saci cu probe. Studentul marocan, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași, va fi adus în țară pe 21 decembrie.

Descinderi la casa presupusului criminal din Iași

Oamenii legii au descins, miercuri, 15 decembrie, la locuința studentului marocan care i-ar fi ucis pe cei doi studenți din Iași, găsiți morți săptămâna trecută, într-o vilă din cartierul Moara de Vânt.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au ridicat din apartamentul în care suspectul în vârstă de 20 de ani locuia cu chirie mai mulți saci cu probe.

Conform ultimelor informații, presupusul criminal, Ahmed Sami El Bourkadi, ar fi plecat de la locul crimei cu un Uber și ar fi mers direct la apartamentul unde stătea cu chirie, situat destul de aproape de universitatea la care este student, mai exact pe Bulevardul Independenței.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect în cazul crimei de la Iași a contestat decizia de arestare preventivă în lipsă

Studentul de origine marocană care i-ar fi ucis cu sânge rece pe cei doi tineri din Iași a contestat decizia de arestare preventivă în lipsă.

După mai multe zile în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au făcut cercetări în cazul dublei crime, suspectul crimei de la Iași a fost reținut. Ahmed Sami El Bourkadi, supranumit și “Casapul din Moara de Vânt”, a fost găsit de polițiști la Roma. Acesta urmează să fie adus în țară în data de 21 decembrie.

ADVERTISEMENT

Dosarul cu propunerea de arestare preventivă va fi trimis la Curtea de Apel Iaşi, iar instanţa urmează să stabilească un termen pentru judecarea contestaţiei.

Ce s-a întâmplat la Iași, în data de 11 decembrie

În noaptea dintre 10 și 11 decembrie, o descoperire macabră a fost făcută într-o vilă din Iași. Doi studenți, Youssef Jniyah și prietena lui, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiți fără suflare în vila în care locuiau cu chirie.

ADVERTISEMENT

Familia băiatului este cea care a informat poliția cu privire la o posibilă dispariție a acestuia, după ce nu a mai ajuns la Bruxelles.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au găsit cadavrele celor doi tineri, care prezentau urme de violență. De asemenea, au fost identificate urme de ardere în imobil.

În urma necropsiei, s-a constatat faptul că rănile de pe trupurile ambilor tineri arătau exact la fel și că moartea celor doi a fost una violentă.

Ahmed El Bourkadi, principalul suspect în acest caz, s-a tăiat la mână în timp ce îi înjunghia. După crimă, posibilul criminal a mers la Urgențe și le-a spus medicilor că s-a tăiat într-un geam.

ADVERTISEMENT
Tags: