Life

Descinderi la casa lui Tristan şi Cobra Tate. Două femei, dintre care una din SUA, găsite sechestrate. Update

Tristan și Cobra Tate sunt în vizorul oamenilor legii după ce polițiștii au descins la casele lor. Cei doi frați milionari, de origine britanică, sunt acuzați într-un dosar de prostituție.
11.04.2022 | 21:44
Descinderi la casa lui Tristan si Cobra Tate Doua femei dintre care una din SUA gasite sechestrate Update
Tristan și Cobra Tate, în vizorul oamenilor legii. Polițiștii au descis la locuințele celor doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
12-04-2022
09:39

Primele declarații făcute de Cobra Tate

Cobra Tate a făcut primele declarații după ce el și fratele său, Tristan, au fost acuzați că au sechestrat două fete în locuința lor din Voluntari.

Milionarul susține că este vorba de o răzbunare. Vezi aici ce a spus!

11-04-2022
18:45

O americancă de 21 de ani și încă o fată, găsite sechestrate în imobilele fraților Tate

În cursul acestei seri, Poliția Ilfov a primit o sesizare de la un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București.

Diplomatul susținea că la nivelul acestei instituții s-a primit o informație care spune că într-un imobil situat din orașul Voluntari, o fată în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate. Potrivit G4Media, ar fi vorba de Emma Gabbey.

Polițiștii s-au deplasat la imobilul situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce apartine fraților Tristan și Andrew ”Cobra” Tate, cetățeni britanici. Aici au găsit-o pe Emma Gabbey, dar și o altă persoană a căreia naționalitate nu a fost încă dezvăluită.

În acest caz, polițiștii au obținut 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate. Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns în urmă cu câteva ore la vila deținută de fostul iubit al Biancăi Drăguşanu și cea a fratelui său. Descinderile la casele celor doi frați au rolul de a găsi probe care să-i incrimineze.

Tristan și Cobra Tate, în vizorul oamenilor legii. Polițiștii au descins la locuințele celor doi

Tristan și Cobra Tate sunt acuzați că au racolat fete pe care ulterior le-au trimis la prostituție. Una dintre acestea ar fi trimis iubitului ei locația unde se află prin intermediul unui aplicații și bărbatul a luat imediat legătura cu ambasada.

ADVERTISEMENT

Ulterior, poliția a ajuns la vila deținută de cei doi oameni de afaceri pentru a descoperi ce se petrece în interior. De aici au plecat problemele bărbaților, care acum trebuie să dea mai multe explicații.

Pentru ca lucrurile să se desfășoare ca la carte, cei doi frați au solicitat și un translator autorizat. Potrivit unei informații furnizate de Acces Direct, de la Antena 1, acesta a ajuns la vila tinerilor în urmă cu puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Frații Tate, de la familia săracă la afaceri de mii de euro

Frații Tate dețin mai multe studio-uri de videochat în întreaga lume, după ce au prins gustul afacerilor. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fratele său au crescut într-o familie săracă, dar au reușit să evolueze foarte mult.

În plus, Tristan și Cobra Tate au și afaceri în Brașov, fiind unii dintre cei mai controversați. Au milioane de euro, dețin bolizi de lux, de peste 100.000 de euro, și au femei frumoase alături de ei.

ADVERTISEMENT

„Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi.

Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic.

ADVERTISEMENT

Părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, spunea Tristan Tate în urmă cu ceva vreme, scrie retetesivedete.ro.

ADVERTISEMENT