Life

Descoperă ce mănâncă Meghan Markle, Kate Middleton și Camilla în timpul iernii. Află secretele alimentare ale prințeselor

Meghan Markle, Kate Middleton și Camilla, diete speciale și în timpul iernii. Care sunt secretele alimentare ale prințeselor?
14.02.2023 | 07:49
Descopera ce mananca Meghan Markle Kate Middleton si Camilla in timpul iernii Afla secretele alimentare ale printeselor
Ce mănâncă Meghan Markle, Kate Middleton și Camilla în timpul iernii. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meghan Markle, Kate Middleton și Regina Consoartă Camilla au meniuri speciale, dar sunt preparate pe care le consumă mai ales în timpul iernii. Iată care sunt mâncărurile preferate ale celor trei dintre cele mai cunoscute femei din Familia Regală.

Ce mănâncă Meghan Markle, Kate Middleton și Camilla în timpul iernii

Femeile din Familia Regală Britanică au mereu apariții publice impecabile și poartă ținute simple și decente, dar care le scot în evidență siluetele suple. Pentru a arăta atât de bine, acestea au o dietă specială, mai ales în sezonul rece.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton, Meghan Markle și Regina Consoartă Camilla, trei dintre cele mai cunoscute femei ale Familiei Regale, țin diete importante pentru a arăta bine și pentru a se menține într-o formă bună. La fel de atentă la alimentație era și Regina Elisabeta a II-a.

În meniurile de iarnă ale celor trei se regăsesc proteine și specialități calde, iar fiecare dintre ele are bucătari. De altfel, acestora le place să-și gătească și singure ceea ce mănâncă, așa cum este cazul lui Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales îi pregătește soțului ei, Prințul William, cina lui preferată, care constă în pui la tavă. Iarna, Kate Middleton preferă să facă adesea și paste. De multe ori, prințesa este ajutată de cei trei copii.

Cu toate că trebuie să fie atentă la alimentație, acest lucru nu înseamnă că nu mănâncă și dulciuri, atunci când simte nevoia. În sezonul rece, soția Prințului William mănâncă destul de des budincă jeleu de cafea.

ADVERTISEMENT

“Este foarte amabilă și mereu ne felicită preparatele. La desert, de departe preferatul său este budinca jeleu de cafea, un dulce aromat, moale și onctuos”, a declarat chef Rody Warot, bucătarul lui Kate Middleton, pentru publicația People, notează spynews.ro.

Și Regina Consoartă Camilla arată foarte bine la cei 75 de ani ai săi. Soția Regelui Charles al III-lea este într-o formă foarte bună, dar nu renunță la desert. De exemplu, îi place foarte mult înghețata, chiar și în timpul iernii.

ADVERTISEMENT

Dimineața, Camilla mănâncă un mic dejun cald, dar acesta conține doar alimente din agricultura ecologică. Printre felurile sale favorite de mâncare se numără ouăle moi, dar și friptura la cuptor.

Meghan Markle adoră să-și gătească singură

Meghan Markle este și ea pasionată de gătit, activitate pe care a făcut-o mai ales pentru cauzele umanitare. Soția Prințului Harry a declarat, pentru publicația Today, că îi place foarte mult să gătească cina duminica.

Printre preparatele pe care le gătește cel mai des se numără mielul la cuptor, friptura la tavă și supa cremă de legume. Iarna, fosta actriță din Suits nu renunță la macaroanele cu brânză, un alt fel de mâncare pe care îl adoră.

ADVERTISEMENT