Advertorial

Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Încearcă emoțiile date de cel mai nou joc lansat de Superbet, un joc care continuă seria din care fac parte deja consacratele SuperSpin și SuperProno
02.02.2023 | 18:29
Descopera SuperDuel Bucurate cu prietenii tai de noua experienta exclusiva Superbet
Descoperă SuperDuel! Bucură-te cu prietenii tăi de noua experiență exclusivă Superbet!

Încearcă emoțiile date de cel mai nou joc lansat de Superbet, un joc care continuă seria din care fac parte deja consacratele SuperSpin și SuperProno. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont la Superbet și să plasezi în fiecare săptămână pronosticurile tale pentru SuperDuel!

JOC UNIC!

Această nouă experiență unică în industria pariurilor sportive din România e una de care trebuie să te bucuri alături de prieteni. La SuperDuel evoluezi în ligi (fie create de tine, fie cărora te-ai alăturat).

Pune pronosticurile, afirmă-te în clasamentul ligii în care joci și contribuie prin punctele câștigate de tine în fiecare etapă. Contribuția punctelor tale poate fi decisivă și poate aduce ligii tale de suflet un loc pe podium și implicIt, premiile lunare.

PREMII LUNARE PENTRU TINE ȘI PRIETENII DIN LIGA TA!

La SuperDuel poți câștiga lunar până la 1.000 lei în pariuri Gratuite!

Intră chiar acum pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet, alătură-te unei ligi sau creează tu o ligă la SuperDuel și invită-ți prietenii, apoi plasează-ți pronosticurile!

Descoperă totul despre SuperDuel și joacă aici!

Regulile jocului sunt supersimple: alegi în fiecare dintre cele 8 confruntări, jucătorul care crezi că va obține mai multe puncte în urma parametrilor/performanțelor de care se ține cont.

Cei 9 indicatori de performanță sunt: gol marcat, pasă de gol, echipa lui câștigă meciul, echipa lui câștigă meciul la minimum 3 goluri diferență, jucătorul evoluează maxim până în minutul 60, jucătorul evoluează minimum 61 minute, jucătorul primește cartonaș galben, jucătorul primește cartonaș roșu, jucătorul își marchează autogol.

PENTRU CE SE ACORDĂ PUNCTE SUPLIMENTARE, CARE POT FACE DIFERENȚA!

Există și un punctaj pe care-l primești suplimentar: 3 puncte, dacă jucătorul ales de tine câștigă duelul!

Și mai există un punctaj suplimentar pentru ligile cu minimum 16 jucători! Deci, cu cât ești mai prietenos și reușești să aduci în liga ta mai mulți prieteni, cu atât mai mult crește și punctajul grupului, cu până la 30%, la finalul fiecărei runde lunare!

Descoperă totul despre SuperDuel și joacă aici!