News

Descoperire importantă la Caracal! Ce s-a găsit la marginea drumului, la ieșirea din oraș

04.08.2019 | 12:32
Descoperire importanta la Caracal Ce sa gasit la marginea drumului la iesirea din oras

Anchetatorii care s-au deplasat în cursul acestei dimineți la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal au primit indicii de la o femeie care i-a anunțat pe polițiști despre mai multe haine aruncate la marginea orașului, pe un câmp.

Anchetatorii cercetează o nouă pistă. Haine găsite la marginea orașului

Anchetatorii care încearcă să deslușească cazul crimelor de la Caracal s-au deplasat la casa de pe strada Craiovei unde fac percheziții în căutarea unor noi indicii și amprente. O femeie i-a alertat pe polițiști că a văzut mai multe haine aruncate la ieșirea din Caracal, pe un câmp. Anchetatorii s-au deplasat la fața locului și analizează aceste noi indicii să vadă dacă au legătură cu cele două fete dispărute.

Sâmbătă, anchetatorii au căutat cu un detector de metale într-un lan de floarea soarelui în căutarea telefonului Luizei Melencu, dar fără succes. Gheorghe Dincă pare că nu își mai amintește ce a făcut în ziua de 14 aprilie când a răpit-o pe Mihaela Luiza Melencu adolescenta de 18 ani din comuna Dioști, județul Dolj. Criminalul din Caracal i-a indus în eroare pe anchetatori în repetate rânduri.

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă miercuri, 24 iulie
Alexandru Cumpănașu nu crede că nepoata sa a fost arsă în butoi. Sursa foto: a1.ro

Unchiul Alexandrei Cumpănașu nu crede teoria arderii în butoi

După ce IML a confirmat că ADN-ul găsit pe oasele arse în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă este identic cu cel prelevat de la părinții Alexandrei Măceșanu, unchiul fetei nu crede teoria conform căreia Alexandra a fost tranșată și arsă. „Vom cere DIICOT-ului să ne pună la dispoziţie aceleaşi rămăşiţe din care s-au luat probe ADN să fie duse la IML, pentru că trebuie să comparăm cu aceleaşi probe. Aseară când am aflat despre anunţul făcut familie, am considerat că nu mai e nici o speranţă.”, a declarat Alexandru Cumpănașu, potrivit stirileprotv.ro.

„Nu contest raportul IML, nu spun că nu e unul corect. Dar când sunt atâtea elemente concrete, oameni care spun că aceste lucruri erau imposibil de realizat aşa, începi să te îndoieşti nu de profesionalismul celor de la INML, ci de adevărul care s-a comunicat, cu ghilimelele de rigoare, anume că acest psihopat a omorât-o.”, a mai spus unchiul Alexandrei Măceșanu.