News

Descoperire macabră! Ce au găsit poliţiştii într-un autoturism aflat într-un lan de porumb

01.09.2020 | 20:47
Descoperire macabra Ce au gasit politistii intrun autoturism aflat intrun lan de porumb
ADVERTISEMENT

Doi tineri din județul Ilfov au fost descoperiți decedați într-o mașină dintr-un lan de porumb din localitatea vrânceană Ruginești.

Cei doi au murit în urma unui accident care pare să fi avut loc noaptea trecută, mașina fiind descoperită marți seară de un localnic care lucra în zonă.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Potrivit IPJ Vrancea, marți seara, un apel la 112 a anunțat că în afara părții carosabile, într-un lan de porumb, se găsea un autoturism răsturnat pe cupolă, iar în mașină par a fi 2 persoane decedate, încarcerate.

ADVERTISEMENT

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină aflată într-un lan de porumb

“Pompierii au acţionat la un accident rutier produs pe raza localităţii Rugineşti. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în interiorul acestuia aflându-se 2 persoane, care au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora”, au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

Autoritățile au reușit să-i identifice pe cei doi bărbați găsiți morți în mașină, fiind vorba de doi tineri de 30 și 31 de ani din județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Se pare că accidentul rutier ar fi avut loc azi noapte. După ce autoturismul s-a răsturnat şi a ajuns într-un lan de porumb, acesta nu a fost observat de nimeni  timp de ore întregi.

După destul de mult timp, cineva a văzut autoturismul răsturnat, dar din păcate persoanele din interior care erau încarcerate nu mai prezentau semne vitale. Acest lucru a fost constatat de autorităţi care au ajuns la locul producerii accidentului în urma unui apel 112.

ADVERTISEMENT

Autoturismul implicat în tragicul accident este unul marca Dacia, cu numere de Bucureşti.

Se așteaptă rezultatele necropsiei pentru a se putea stabili ora la care și-au găsit sfârșitul cei doi tineri din Ilfov.

ADVERTISEMENT
Tags: