News

Descoperire macabră în apropiere de București. Un cadavru carbonizat, găsit într-o mașină incendiată

O descoperire macabră a fost făcută în apropiere de București, sâmbătă dimineață. Un cadavru a fost găsit carbonizat, într-o mașină incendiată, pe un câmp.
07.05.2022 | 18:09
Descoperire macabra in apropiere de Bucuresti Un cadavru carbonizat gasit intro masina incendiata
Oamenii legii încearcă să afle cui aparțin rămășițele umane carbonizate. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O descoperire șocantă a fost făcută, sâmbătă dimineață, în apropiere de Capitală. Într-o mașină incendiată, s-au găsit oase umane carbonizate. Oamenii legii s-au deplasat în zonă.

Oase de om carbonizate, găsite într-o mașină, în apropiere de București

Autovehiculul a fost găsit, mai exact, într-un lan de rapiță, în localitatea Măgurele, după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunțat că a dat peste o mașină cuprinsă de flăcări.

ADVERTISEMENT

Mai bine de patru ore ar fi fost cuprinsă de foc, deoarece oamenii au crezut inițial că este vorba despre o ardere a gunoiului.

”La data de 7 mai a. c., în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în orașul Măgurele arde o mașină.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență.

Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a comunicat IPJ Ilfov, citat de G4media.

ADVERTISEMENT

Și un craniu printre oasele carbonizate

Odată ajunși la fața locului, pompierii au stins icendiul, dar când au dechis portbagajul autovehiculului au avut parte de un șoc. Au identficat mai multe oase umane carbonizate și un craniu.

Pomperii au sunat rapid la poliție care a ajuns la locul cu pricina. Misiunea este una destul de dificilă, deoarece se vor analiza oasele arse.

ADVERTISEMENT

Despre mașină s-a aflat că este cumpărată din România, din 2017, și ulterior, înregistrată în Italia. De altfel, sunt mai multe ipoteze despre eveniment.

Se crede că în această situație este vorba despre o răzbunare în stil mafiot. Drept urmare, s-a demarat o anchetă de amploare, pentru a găsi atât persoana carbonizată, cât și infractorul.

ADVERTISEMENT