News

Descoperire macabră în București. Un bărbat și o femeie, găsiți morți în apartament. Detaliul care indică o dublă crimă

Descoperire șocantă într-un apartament din București. Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți în locuința lor din Sectorul 3. Un detaliu anunțat de Poliție în acest caz indică o posibilă dublă crimă.
03.05.2022 | 00:30
Descoperire macabra in Bucuresti Un barbat si o femeie gasiti morti in apartament Detaliul care indica o dubla crima
Un bărbat și o femeie, găsiți morți în Sectorul 3 al Capitalei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Locatarii unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei au fost cutremurați, luni seara, de o descoperire macabră într-una din locuințe.

Un bărbat și o femeie, găsiți morți în Sectorul 3 al Capitalei. Ambii prezentau urme de violență care indică o posibilă crimă

Un bărbat și o femeie au fost găsiți morți, la primele ore ale serii de luni, într-un apartament din Sectorul 3. Ambii au urme de violență pe corp, conform unui anunț al Poliției.

ADVERTISEMENT

Victimele au 62, respectiv 52 de ani. Până în acest moment nu s-au furnizat detalii legate de relația dintre aceste două persoane.

”În data de 02 mai 2022, în jurul orei 19,00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3 au fost găsite decedate două persoane, un bărbat şi o femeie, de 62 şi respectiv 52 de ani, ambele prezentând urme de violenţă”, se arată într-un comunicat al Poliției Municipiului București

ADVERTISEMENT

Oamenii legii mai anunță că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, cercetările fiind efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

În orele care urmează, corpurile celor două victime urmează vor fi ridicate în vederea efectuării necropsiei.

ADVERTISEMENT

Capitala, cutremurată de o crimă îngrozitoare care a avut loc în urmă cu 10 luni

În urmă cu niciun an, în august 2021, o altă crimă șocantă a provocat panică în Capitală. O educatoare era ucisă în propria casă chiar de soțul ei.

În vârstă de 48 de ani, femeia era în proces de divorț cu bărbatul. Aceasta avea și un ordin de protecție, după ce depusese mai multe plângeri la poliție.

ADVERTISEMENT

La trei zile după gestul extrem, bărbatul a fost prins și și-a recunoscut fapta. Acesta a spus că nevasta lui era foarte rea și chiar îl agresa.

Criminal a spus că a încercat să se împace cu mama copiilor săi, dar aceasta a refuzat categoric.

ADVERTISEMENT
Tags: