ADVERTISEMENT
News

Descoperire macabră în Prahova. Bărbat, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări

Autor: Georgiana Dicu | 02.01.2021 | 07:41
Descoperire macabră în Prahova. Bărbat, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări
Incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina. A fost activat planul roșu de intervenție Foto: hepta.ro

Echipajele de pompieri din Prahova au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Poiana Vărbilău.

ADVERTISEMENT

Cadavrul, găsit în imobil după stingerea flăcărilor, este al unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, care locuia în casa afectată de incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de stingere. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Descoperire macabră în Prahova

Tragedie în localitatea Poiana Vărbilău din județul Prahova în prima zi a anului. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a decedat într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de pompierii care au intervenit la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor făcute publice de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, două echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din Poiana Vărbilău, focul manifestându-se pe o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi. Echipajele detaşate la faţa locului au găsit în locuinţa respectivă un bărbat de aproximativ 70 de ani decedat.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova urmează să determine care a fost cauza producerii incendiului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!